Privacy Statement

Persoonsgegevens die via deze site worden verzameld, gebruikt AXS Techniek  alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Daarmee voldoet AXS Techniek aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Bekijk of download de Wet bescherming persoonsgegevens op www.overheid.nl

Hoe gaat AXS Techniek om met uw persoonsgegevens?
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten of heeft toegezonden zoals een CV of andere documenten. De gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw verzoek zoals o.a. het vinden van een andere werkomgeving.

Bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens (cookies) bijgehouden. Hierbij worden onder andere het IP-adres van de computer, de aangeklikte informatie en het moment van inloggen geregistreerd. AXS Techniek gebruikt deze gegevens alleen om de statistieken op de website te bekijken en de website te blijven aanpassen op de wensen van de websitebezoeker. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
AXS Techniek maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en op welke manier onze website wordt gevonden (welke zoekwoorden er bijvoorbeeld in verschillende zoekmachines worden gebruikt). Ook gebruiken wij Google Analytics om de site aan te passen aan de behoefte van de sitebezoeker. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres, overgebracht naar en door Google. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie en het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt en om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

LinkedIn en Twitter
Op de site van AXS Techniek zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken LinkedIn en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door LinkedIn en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees hiervoor de privacyverklaring van LinkedIn en van Twitter om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Wat zijn persoonsgegevens?
Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een persoon. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn. Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden, kunt u mailen naar info@axstechniek.nl

Opname in kandidatenbestand
Indien u wilt kan AXS Techniek uw gegevens opnemen in het kandidatenbestand.

Door aanmelding via onze site met of zonder CV verklaart u zich akkoord met het bovenstaande. U heeft volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens recht op inzage in uw eigen gegevens.

Attentie: U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw persoonlijke gegevens. Dit betekent dat u eventuele wijzingen (zoals verandering van adres of werkplek) zelf dient door te geven.