• FAQ

  voor kandidaten

Heb je hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor ons? Dan staat het antwoord wellicht hieronder vermeld. Zo niet, neem dan contact met ons op! Zie ook onze pagina's FAQ voor medewerkers en FAQ voor bedrijven.
 • Wij bemiddelen al 30 jaar mensen naar vaste banen in de techniek. Wij weten door onze ervaring precies welke baan en welk bedrijf goed bij jouw wensen past. Dit doen wij zeer gericht door met jou en onze opdrachtgevers het gesprek aan te gaan. Zo weten wij op welke plek jij het beste zou passen en jij je echt kan ontwikkelen. Persoonlijk contact staat bij ons voorop!

  Vinden wij dit alleen zelf? Nee wij laten ons onafhankelijk beoordelen en we krijgen een dikke 9 en daar zijn we trots op! https://ratecard.io/axs-techniek

  Ook kan je de echte verhalen van mensen bekijken op onze website; https://www.axstechniek.nl/testimonials

 • Onze doelstelling is om jou te helpen aan een vaste baan in de techniek. Je krijgt het eerste jaar een contract bij AXS Techniek. Waarom? Dit doen wij om ervoor te zorgen dat je een goede start hebt in je nieuwe baan. 'Je kan ons zien als een coach die jou aan de zijlijn ondersteunt. Wij bewaken het inwerktraject, bemiddelen naar het best mogelijke salaris en geven een helder ontwikkeltraject. Daarbij komen wij regelmatig langs voor een evaluatie met jou en je leidinggevende. We zorgen ook voor opleidingen, trainingen en bijvoorbeeld auto van de zaak. Alles is erop gericht om jou een goede start te geven bij jouw nieuwe werkgever.

 • Je hebt het beste van twee werelden. Je werkt bij een van onze opdrachtgevers en daar ben je onderdeel van het team en voel jij je gelijk thuis. Daarbij staan wij langs de zijlijn als coach, wij evalueren regelmatig, regelen een aanvullende opleiding en lossen eventuele knelpunten op. Uiteraard zorgen wij voor een uitstekend salaris, goede secundaire voorwaarden en een foutloze salarisafhandeling.

 • 'Wij regelen altijd het best mogelijke salaris voor jou. Als jij tevreden bent zijn wij dat ook! Daarbij krijg je altijd minimaal hetzelfde als collega’s in dezelfde rol. 'Denk aan salaris, vakantiedagen, ADV dagen, reiskosten, overwerktarieven en ploegendiensttoeslagen. Ook heb je recht op een opleidingsbudget en een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden. 

 • Naast de bemiddeling naar vaste banen hebben we ook een groot aantal opdrachten voor ZPP’ers of professionals die liever op projectbasis werken. We hebben mooie projecten in verschillende vakgebieden en regio’s. Wil je meer weten? Laat je gegevens achter en wij kijken wat we voor je kunnen doen; https://www.axstechniek.nl/contact 

 • Als je bij ons solliciteert neemt een van onze adviseurs binnen 24 uur contact met je op. Wij zullen eerst met je bellen om een globaal beeld te krijgen van jouw wensen en achtergrond. Om dieper hierop in te gaan nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Wij willen jou echt leren kennen en goed weten wat wel en natuurlijk ook wat niet bij jou past.
    
  Vervolgens gaan we een aantal kennismakingsgesprekken inplannen bij onze opdrachtgevers. Als dit bevalt van beide kanten zorgen we voor een mooi aanbod. Spreekt dit je aan? Gefeliciteerd met je nieuwe baan!
 • Ja, we hebben een groot aantal mensen die via ons leren, dat kan een bbl-opleiding zijn maar ook een volledige Hbo studie. Veel mensen hebben meer aan een extra cursus waarmee jij je verder specialiseert bijvoorbeeld een Rovc , Nen, Nevi , of F- gassen diploma. Heb je specifieke wensen? Overleg met een van onze adviseurs en we gaan kijken wat mogelijk is! 
 • Een nieuwe medewerker is veel meer dan iemand zijn Cv. Onze adviseurs zijn specialisten en gaan het gesprek aan met jou om te zien wat voor mens jij bent. Bij wat voor bedrijf en functie pas jij echt? Wat voor team werkt voor jou het beste? Omdat wij jou en de bedrijven waarvoor we zoeken goed kennen kunnen we bijna altijd een goede match maken. En dat scheelt de bedrijven veel tijd en energie.  
 • AXS Techniek heeft drie kantoren: Amsterdam, Rotterdam en Breda. We bedienen kandidaten en bedrijven door heel Nederland.
 • Omdat onze opdrachtgevers veel waarde hechten aan goede begeleiding worden de meeste functies ingevuld op basis van detachering. Het komt ook voor dat bepaalde functies op basis van werving & selectie worden ingevuld. Dit houdt in dat wij betrokken zijn bij het hele traject van werving, kennismaking, advies en contractbespreking. Vervolgens ga je rechtstreeks onder contract bij onze opdrachtgever. 
AXS Service en support

Hulp Nodig?

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op!
AXS Service en support Service & support