Vacatures Motoren / Voertuigen

Motoren / Voertuigen

Heb jij verstand van Bedrijfswagentechniek, Intern Transport of Dieseltechniek? Bekijk dan onze motortechniek vacatures op deze pagina. Je kan hier een overzicht vinden van de actuele vacatures die wij beschikbaar hebben. AXS Techniek heeft vele banen als Servicemonteur Gas- en Dieselmotoren, Monteur Grondverzetmachines, 1e Bedrijfswagenmonteurs en Scheepsdieselmonteurs en vele andere functies. Zit de juiste functie er niet bij, neem dan contact met ons op.

Zoek een Motortechniek vacature

Voor het vinden van de meest recente vacatures verwijzen wij je naar het overzicht op deze pagina. Via een selectie kan je snel de juiste vacature in de Motortechniek vinden. Zit de juiste vacature er niet bij? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs.

Zoek een vacature

Range

km.

Discipline

Opleidingsniveau

Zoekresultaat (67)

Junior Heftruckmonteur

Helmond - Werktuigbouw

Wil jij graag een doorgroeien als servicemonteur in de heftrucks? Bekijk snel onderstaande vacature.

Bekijk deze vacature »

Machine operator

Oosterhout - Werktuigbouw

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als machine-operator? Reageer snel! 

Bekijk deze vacature »

Service Engineer Machines

Regio Rotterdam - Werktuigbouw

Als onderhoudsmonteur onderhoud en repareer je op locatie. Je lost storingen op locatie zelfstandig op. Het gaat hier om een zeer zelfstandige functie voor een allround Service Monteur. Wij zijn op zoek naar een ervaren service monteur die zelfstandig storingen kan oplossen en een brede technische kennis heeft op het gebied van mechanische en deel elektrotechnische apparatuur. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan nu.  

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur

's-Hertogenbosch - Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een service functie binnen de pompinstallaties? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Hydrauliekmonteur

Roosendaal - Motoren / Voertuigen

Vind jij het een uitdaging om met hydrauliek bezig te zijn? Dan is dit de baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Bedrijfsautotechnicus

Regio Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Voor mijn opdrachtgever ben ik op zoek naar een bedrijfsautotechnicus. Ben jij ervaren en zoek jij momenteel een functie als deze? Reageer dan op de vacature. 

Bekijk deze vacature »

Service coördinator

Moerdijk - Motoren / Voertuigen

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zit organiseren in jouw bloed? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

(Senior) Service Engineer Hydrauliek

Papendrecht / Internationaal - Motoren / Voertuigen

Ben jij op zoek naar een internationale service functie en wil jij werken aan hydraulische systemen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

Onderhoudsmonteur Voertuigen

Waalwijk - Werktuigbouw

Wij zijn momenteel op zoek naar een monteur voor de binnendienst. Heb je ervaring met onderhoud, inspectie en/of keuringen aan rollend materieel? Dan is deze functie iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur heftrucks

Eindhoven - Werktuigbouw

Ben jij een service monteur die van aanpakken weet? Bekijk dan snel deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Monteur Zwaar Materieel

Waalwijk - Werktuigbouw

Ben jij een ervaren monteur met een brede technische kennis? Dan horen we graag van jou. 

Bekijk deze vacature »

Allround medewerker nieuwbouw

Dongen - Werktuigbouw

Heb jij kennis van Hydrauliek en ga jij problemen niet uit de weg? Dan is deze functie wat voor jou!

Bekijk deze vacature »

Allround monteur

Dongen - Werktuigbouw

Streef jij altijd naar perfectie en heb jij een hart voor Hydrauliek en elektra? Kijk dan snel naar deze functie!

Bekijk deze vacature »

Junior hydrauliekmonteur

Roosendaal - Motoren / Voertuigen

Will jij jezelf ontwikkelen op het gebied van hydraulische systemen? Dan is dit de baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Allround monteur

Rotterdam - Koeltechniek

Ben jij zelfstandig, allround en heb je ervaring in het monteren, repareren, onderhouden en testen van verschillende koelinstallaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Heftrucks

Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Ben jij ervaren binnen de (elektrotechnische) reparatie en het onderhoud van heftrucks? Stuur ons dan nu jouw CV toe!

Bekijk deze vacature »

Heftruckmonteur

Barendrecht - Motoren / Voertuigen

Ben jij ervaren binnen de (elektrotechnische) reparatie en het onderhoud van heftrucks? Stuur ons dan nu jouw CV toe!

Bekijk deze vacature »

Meewerkend Voorman Heftrucks

Barendrecht - Motoren / Voertuigen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning, voortgang en eindcontrole van de verschillende opdrachten binnen de heftrucksector.

Bekijk deze vacature »

Adviseur / Accountmanager

Rotterdam - Elektrotechniek

Wil jij werken binnen een jong team, heb je een commerciële en ambitieuze instelling én ben je op zoek naar een organisatie met veel perspectief, vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden? Kom dan het team van AXS Techniek versterken!

Bekijk deze vacature »

Service Coördinator

Zwijndrecht - Werktuigbouw

Heb je een ruime ervaring in het aansturen van Service monteurs? Je bent binnen deze veelzijdige baan verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie voor een grote verscheidenheid aan technische apparatuur. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en interne medewerkers. Kan je goed overweg met de hectiek van de dag, ben je super service gericht en weet jij je mannetje te staan als iedereen iets van jou wil? Dan is dit de baan voor jou! 

Bekijk deze vacature »

Monteur Grondverzetmachines

Regio Utrecht Rotterdam en Amsterdam - Motoren / Voertuigen

Als monteur grondverzet werk je aan de mooiste machines in de wereld van grondverzet. Hou je van groot, motoren, dieseltechniek, hydrauliek en ben je service gericht? Dan is dit de functie voor jou. Je kan in de binnendienst aan de slag of je gaat  geheel zelfstandig vanuit huis werken in jouw rayon.  In de nacht wordt jouw mobiele werkplaats gevuld met de benodigde onderdelen en de hele dag werk je verder zelfstandig af. Heb je  nog geen ervaring in de grondverzetmachines? Geen probleem, je wordt door een uitgebreid programma helemaal opgeleid. Wat wel belangrijk is: liefde voor diesel en hydrauliek en een servicegerichte instelling!  Dus ben je automonteur, trailermonteur of heb je ervaring met andere rollend materieel? Dan is dit de baan voor mou. 

Bekijk deze vacature »

Leerling monteur heftrucks met baangarantie

Omgeving Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Wil je werken aan de mooiste heftrucks en ander intern transport?  Wil je aan de slag als leerling monteur intern transport of bbl- leerling monteur heftrucks? Dan is dit de functie voor jou!

Je gaat aan de slag als leerling monteur in de heftrucks en interntransport. Onder begeleiding van een leermeester ga je onderhoud en reparatie aan o.a heftrucks uitvoeren. Je gaat 4 dagen per week aan het werk en 1 dag naar school. Je volgt de opleiding MBO Intern transport of bent voornemens deze te gaan volgen.

Bekijk deze vacature »

Leerling Bedrijfswagenmonteur met baangarantie

Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Wil je werken aan de mooiste vrachtwagens en trucks? Wil je aan de slag als leerling bedrijfswagenmonteur of bbl- leerling bedrijfswagens? Dan is dit de functie voor jou! 

Je gaat aan de slag als leerling monteur in de bedrijfswagens. Onder begeleiding van een leermeester ga je onderhoud en reparatie aan de vrachtwagens uitvoeren. Je gaat 4 dagen per week aan het werk en 1 dag naar school. Je volgt de opleiding MBO Bedrijfswagenmonteur (BAT of EBAT) of bent voornemens deze te gaan volgen.

Bekijk deze vacature »

Monteur Bedrijfswageninrichting

Den Haag - Motoren / Voertuigen

Wil jij werken aan de inrichting en modificatie van de inrichting van bedrijfswagens? Dan is dit de functie voor jou! Monteur bedrijfswageninrichting : Een zeer afwisselende functie waarbij je werkt aan een grote diversiteit van op maat gemaakte bedrijfswagens. Deze bouw volledig op waarbij je zowel mechanische, elektrotechnische en timmerwerkzaamheden doet. Een baan voor een echte allround vakman.

Bekijk deze vacature »

Inbedrijfsteller

Dordrecht - Motoren / Voertuigen

Wij zoeken een Inbedrijfsteller voor laag- en middenspanning energie opwekkingsinstallaties. Je werkt op locatie door heel Nederland. Als Inbedrijfsteller ben je verantwoordelijk voor het controleren, nalopen en opleveren van machines en installaties. Je werkt zelfstandig en overlegt met verschillende afdelingen. Een inbedrijfsteller geeft een installatie pas vrij wanneer deze voldoet aan alle functionele- en veiligheidseisen.

Bekijk deze vacature »

Meewerkend Voorman Speciale Voertuigen

Moordrecht - Motoren / Voertuigen

Heb je ervaring in het aansturen van een compact team? Heb je ervaring met diverse technieken zoals mechanica, hydrauliek, aandrijvingen en besturingen? Dan is dit de baan voor jouw waar je als meewerkend voorman speciale voertuigen aan de slag gaat! 

Bekijk deze vacature »

Monteur Mechanica

Gouda - Werktuigbouw

Een zeer brede functie voor een techneut die ervaring heeft in de opbouw en het testen van complexe machines. Het is een combinatie tussen werktuigbouw, elektrotechniek, pneumatiek en hydrauliek. 

Bekijk deze vacature »

Monteur Rollend Materieel

Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Een uitdagende functie voor de monteur die zich verder wil ontwikkelen binnen het rollend materieel. Je hebt kennis van mechanica, diesel en elektrotechniek.

Bekijk deze vacature »

Allround Service Monteur

Omgeving Rotterdam. - Werktuigbouw

Een mooie functie voor een allround service monteur die zich graag verder wil ontwikkelen. Je werkt hier met een combinatie van mechanica, elektronica, pneumatiek en hydrauliek. Door interne trainingen wordt je volledig opgeleid tot een allround monteur. 

Bekijk deze vacature »

Allround heftruckmonteur

Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Ben jij een ervaren allround servicemonteur die ervaring heeft met heftrucks én goed zelfstandig kan werken? Dan is onderstaande functie geschikt voor jou.

Bekijk deze vacature »

Technisch Commercieel Medewerker

Dordrecht - Werktuigbouw

Ben je een gedreven Technisch Commercieel Medewerker? Heb je affiniteit met techniek en zoek je een nieuwe dynamische baan? Reageer dan op deze vacature !

Bekijk deze vacature »

1e Bedrijfswagenmonteur

Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Dit bedrijf heeft een goede naam opgebouwd in onderhoud en reparatie van trucks en bedrijfswagens. Wij zoeken nu een goede 1e Monteur die zijn Apk papieren heeft of bereid is deze te halen.
Het gaat om een veelzijdige functie waarbij we opzoek zijn naar mensen die het samen willen gaan doen!

Bekijk deze vacature »

Monteur Hoogwerkers

Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Heb jij ervaring als monteur met het oplossen van storingen en plegen van onderhoud aan hoogwerkers? Reageer dan nu op deze functie voor (zelfstandig) monteur hoogwerkers.

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Hijs- en Hefmiddelen

Moerdijk - Motoren / Voertuigen

Wij zijn per direct op zoek naar een servicemonteur die ervaring heeft in hijs- en hefmiddelen. Inspectie, certificering, onderhoud en reparatie zijn voor jou dagelijkse kost. Ben jij of ken jij iemand? Dan komen wij graag met jou in contact.

Bekijk deze vacature »

Energiemonteur

Echt - Werktuigbouw

Wil jij graag doorgroeien naar servicemonteur in de heftrucks? Bekijk snel onderstaande vacature.

Bekijk deze vacature »

Assemblage medewerker

's-Hertogenbosch - Elektrotechniek

Vind jij het leuk om bezig te zijn binnen de techniek? Bekijk dan snel deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Bedrijfswagenmonteur

Regio Dordrecht - Motoren / Voertuigen

Bedrijfswagenmonteur gezocht! Heb jij ervaring en/of een opleiding richting motorvoertuigen/autotechniek? Dan is deze vacature iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

Meewerkend voorman Technische Dienst

Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij opzoek naar een mooie functie waarin je verantwoordelijk bent voor het aansturen van Technische dienst monteurs.  Heb je ervaring in de zware werktuigbouw en constructies? Dan is dit de functie voor jou! 

Bekijk deze vacature »

Buitendienst monteur voertuigen

Moerdijk - Motoren / Voertuigen

Ben jij een monteur met ervaring in zwaar grondverzet? Vind jij het leuk om aan zware voertuigen te sleutelen? Heb jij kennis van o.a. graafmachines en wielladers? Dan is dit misschien wel de functie die jij zoekt!

Bekijk deze vacature »

Monteur grondverzetmachines

Moerdijk - Motoren / Voertuigen

Wij zoeken een ervaren kracht binnen de grondverzetsmachinerie!

Bekijk deze vacature »

Energiemonteur

Apeldoorn - Werktuigbouw

Wil jij graag doorgroeien naar servicemonteur in de heftrucks? Bekijk snel onderstaande vacature.

Bekijk deze vacature »

APK-monteur zware bedrijfswagens

Breda - Motoren / Voertuigen

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren APK-monteur zware voertuigen. Ben jij of ken jij deze persoon? Reageer dan snel!

Bekijk deze vacature »

Eerste bedrijfswagenmonteur

MOERDIJK - Motoren / Voertuigen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als bedrijfswagenmonteur? Solliciteer dan nu!

Bekijk deze vacature »

Monteur werkplaats

Tilburg - Motoren / Voertuigen

Als jij een ervaren heftruckmonteur bent die graag in een werkplaats wil werken dan is onderstaande functie interessant voor jou. 

Bekijk deze vacature »

Eerste/Tweede bedrijfsautotechnicus

Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Ik ben hard op zoek naar een ervaren eerste bedrijfsautotechnicus met diploma's, ben jij of ken jij zo iemand? Reageer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Heftrucks

Tilburg - Werktuigbouw

Ben jij een service gerichte monteur die van aanpakken weet? Bekijk dan snel onderstaande vacature!

Bekijk deze vacature »

Meewerkend Voorman

Omgeving Zoetermeer - Motoren / Voertuigen

Wil jij werken bij één van de grootste speler in het rollend materiaal? Wil jij werken bij een organisatie welke internationaal handelt? Wil jij werken bij een opdrachtgever waar er een familiecultuur heerst? En wil jij aan de slag als leidinggevende op de werkplaats? Dan is dit de vacature voor je. 

Bekijk deze vacature »

Junior servicemonteur Heftrucks

Tilburg - Werktuigbouw

Wil jij graag een doorgroeien als servicemonteur in de heftrucks? Bekijk snel onderstaande vacature.

Bekijk deze vacature »

Monteur Zwaar Materieel Machinepark

Regio Drechtsteden - Werktuigbouw

Wij zijn met enige spoed op zoek naar een Monteur Verhuur. Voldoe je aan onderstaand profiel en heb je interesse in deze vacature? Dan horen wij jouw graag. 

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur diverse trucks

Omgeving Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Heb jij ervaring met sleutelwerkzaamheden aan motorvoertuigen of werktuigbouwkundige installaties? Ben jij bereid om de service in te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bekijk deze vacature »

Zelfstandig Servicemonteur

Regio Randstad - Motoren / Voertuigen

Voor een van onze klanten ben ik op zoek naar een gedreven en enthousiaste monteur, die het leuk vind om aan diverse soorten trucks te sleutelen. Je start op de werkplaats en bij gebleken geschiktheid kan je doorstromen naar een service functie. Ben jij of ken jij deze persoon? Reageer dan op deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Onderhoudsmonteurs Voertuigen en Installaties

Amsterdam - Motoren / Voertuigen

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar goed onderlegde onderhoudsmonteurs met een brede werktuigbouwkundige kennis en ervaring. Voldoe jij aan onderstaand profiel? Dan is deze vacature iets voor jou. 

Bekijk deze vacature »

Preventief onderhoudsmonteur

Zwolle - Mechatronica

We zoeken een leergierige kandidaat die wil instromen bij een groeiende organisatie! 

Bekijk deze vacature »

Werkplaatsmonteur diverse trucks

Regio Dordrecht - Motoren / Voertuigen

Wij zijn per direct op zoek naar een proactieve allround monteur voor de werkplaats. Heb jij relevante werkervaring waarbij je werkbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden hebt gecombineerd? Dan is dit wellicht de functie waar je naar op zoek bent. 

Bekijk deze vacature »

Werkplaatsmonteur heftrucks

Almere - Motoren / Voertuigen

Op dit moment zoeken we een werkplaatsmonteur in de regio Flevoland voor intern transport en rollend materieel. 

Bekijk deze vacature »

Allround monteur

Schiphol - Elektrotechniek

Op dit moment zijn we op zoek naar een ervaren allround monteur die graag op Schiphol wil werken. 

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur hijs- en hefmateriaal

Almere - Werktuigbouw

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een servicemonteur met ervaring in kranen, hefrucks, palletwagens of hoogwerkers.

Bekijk deze vacature »

1e Monteur Bedrijfswagens (APK)

Wateringen en Zoetermeer - Motoren / Voertuigen

Ben jij een enthousiaste en technische monteur die geen uitdaging uit de weg gaat? In deze functie als 1e Monteur Bedrijfswagens (met APK bevoegdheid) zijn wij op zoek naar jou. 

Bekijk deze vacature »

Werkplaatsmonteur transportmiddelen

Zwijndrecht - Motoren / Voertuigen

Ben jij op zoek naar een leuke werkplaatsfunctie en houdt je van sleutelen aan motorvoertuigen? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Bekijk deze vacature »

Design Engineer / Constructeur

Oud-Beijerland - Werktuigbouw

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren tekenaar/constructeur die ervaring heeft met Inventor. Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature. 

Bekijk deze vacature »

Leidinggevend Monteur Intern Transport

Amsterdam - Motoren / Voertuigen

Ben jij een ervaren techneut binnen de intern transport en heb je ambitie om als leidinggevend monteur aan de slag te gaan? Reageer dan op onderstaande functie.

Bekijk deze vacature »

Monteur Intern Transport

Amsterdam - Motoren / Voertuigen

Op zoek naar een ervaren heftruckmonteur in de regio Noord-Holland!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Grondverzetmachines Binnendienst

Numansdorp - Motoren / Voertuigen

Heb jij ervaring met grondverzetmachines/ groot rollend materieel en ben je op zoek naar een binnendienstfunctie? Dan is dit de functie voor jou! Reageer nu op deze top functie.

Bekijk deze vacature »

Monteur/APK Keurmeester

Botlek Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren 1e monteur/APK keurmeester voor zware voertuigen. Ben jij of ken jij deze persoon? Reageer dan direct.

Bekijk deze vacature »

Buitendienst monteur grondverzetmachines

's-Gravendeel - Motoren / Voertuigen

Voor onze klant zijn wij per direct op zoek naar een buitendienst monteur met ervaring in grondverzetmachines, denk hierbij aan graafmachines en verreikers. Ben jij of ken jij deze persoon? Reageer dan op deze vacature. 

Bekijk deze vacature »

Bedrijfswagenmonteur

Hoogvliet Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Heb je ervaring als monteur in de bedrijfswagens ? Reageer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Mechanisch / Elektrisch

Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een service functie waarbij je werkt aan (diesel)motoren en noodstroomaggregaten? Reageer dan nu en wie weet is dit je nieuwe baan!

Bekijk deze vacature »

Direct contact


Bellen Stuur uw CV