Vacatures Werktuigbouw

Werktuigbouw vacatures

Heb jij talent en passie voor Werktuigbouw? Bekijk dan de vacatures op onze website. Wij plaatsen hier regelmatig vacatures voor werk in o.a. de machinebouw, scheepsbouw, offshore, aandrijftechniek, constructiebouw en andere deelgebieden. Wil je aan de slag als Servicemonteur Machinebouw, Project Engineer Maritiem of als Technisch Commercieel Medewerker? Bekijk dan onze vacatures. AXS Techniek biedt werk voor vrijwel iedere fase binnen het gehele bedrijfsproces.

Zoek een Werktuigbouw vacature

Hieronder staan de nieuwste vacatures. De vacatures in onze database zijn filterbaar op afstand radius, opleidingsniveau en discipline. Selecteer wat van toepassing is om eenvoudiger de vacature te vinden die aansluit op jouw wensen.

Zoek een vacature

Range

km.

Discipline

Opleidingsniveau

Zoekresultaat (352)

Servicemonteur

Regio Bergen op Zoom - Mechatronica

Ben jij een ervaren servicemonteur? Vind jij het leuk om service te verlenen? Ben jij een dienstbaar persoon? Zoek je direct contact met particuliere klanten? Reageer dan nu! 

Bekijk deze vacature »

Assemblage Medewerker Fijnmechanische Techniek

Schiedam - Werktuigbouw

Ben jij een fijnmechanische monteur? Wil je werken aan analyse apparatuur? Zoek niet langer door, want wij hebben de baan die je zoekt.

Bekijk deze vacature »

Ijzerwerker

Raamsdonksveer - Staalbouw / Constructies

Vind jij het een uitdaging om te werken aan grote, grove constructies zowel in de werkplaats als op locatie bij de klant? Solliciteer nu!

Bekijk deze vacature »

Voorman Propulsion Workshop

Schiedam - Scheepsbouw

Ben jij een ervaren (Meewerkend) Voorman en bekend met de scheepsbouw? Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren kandidaat die onderstaande werkzaamheden kan uitvoeren. Ben jij dit? Dan zien wij jouw sollicitatie graag verschijnen.

Bekijk deze vacature »

Medewerker Persinstallaties

Gouda - Werktuigbouw

Test jij graag installaties die worden gebruikt om hoge druk afsluiters te testen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bekijk deze vacature »

Inside Sales Engineer in Machinebouw

Numansdorp - Werktuigbouw

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het beheren van klantrelaties binnen de machinebouw? En wil jij internationaal actief zijn? Dan is deze sales functie iets voor jou. 

Bekijk deze vacature »

Tankcontainer Monteur

Moerdijk - Motoren / Voertuigen

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Tank Container Monteur. Heb jij ervaring met lassen of plaatwerk? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Solliciteer nu!

Bekijk deze vacature »

Industrieel Reiniger

Rotterdam Botlek - Staalbouw / Constructies

Ben jij een ervaren industrieel reiniger en wil jij werken in de omgeving van Rotterdam? Spreekt onderstaande vacature jou aan, reageer dan nu.

Bekijk deze vacature »

Monteur Valves

Omgeving Zoetermeer - Industrie

Ben jij op zoek naar een mooie monteurs functie binnen de gas- en olie industrie? Wil jij een werkplaatsfunctie? Dan ben je aan het goede adres.

Bekijk deze vacature »

Monteur Technische Dienst

Etten-Leur - Elektrotechniek

Zoek jij een nieuwe uitdaging als monteur in de technische dienst? Wil jij werken in een dagdienst? En wil jij werken in een werkomgeving met een continue draaiend productieproces? Solliciteer direct!

Bekijk deze vacature »

(Aankomend) Zelfstandig Servicemonteur

Regio Randstad - Motoren / Voertuigen

Voor een van onze klanten ben ik op zoek naar een gedreven en enthousiaste monteur, die het leuk vind om aan diverse soorten trucks te sleutelen. Je start op de werkplaats en bij gebleken geschiktheid kan je doorstromen naar een service functie. Ben jij of ken jij deze persoon? Reageer dan op deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Meewerkend Voorman

Rotterdam Maasvlakte - Staalbouw / Constructies

Ben jij van nature een echte leider? Kun jij goed Snijbranden, Electrode lassen en sleutelen? Bewaar jij het overzicht onder druk en ben jij de man waar je collega's op vertrouwen? Reageer dan nu want misschien ben jij de Meewerkend Voorman die wij zoeken!

Bekijk deze vacature »

Assemblagemonteur Mechatronica

Den Haag - Fijnmechanische techniek

Heb jij een afgeronde technische MBO opleiding? Werk jij graag in een gestructureerde omgeving? Ben je secuur en lever je graag topkwaliteit af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! 

Bekijk deze vacature »

Inkoper Werkvoorbereider Projectleider

Omgeving Hoeksche Waard - Staalbouw / Constructies

Wil jij een belangrijke rol spelen bij een snelgroeiend bedrijf in de Transportmiddelen? Heb je ervaring met het coördineren van projecten van inkoop tot nazorg? Solliciteer dan nu en misschien wordt jij de nieuwe Inkoper / Werkvoorbereider van dit dynamische bedrijf! 

Bekijk deze vacature »

Allround Operationeel Logistiek Medewerker

Rotterdam - Werktuigbouw

Zoek jij een baan met afwisseling en verantwoordelijkheid? Wil jij graag veel leren en zoek je een baan voor langere tijd? Wil jij werken bij een bedrijf waar alles goed geregeld is en mensen met plezier naar hun werk gaan? Reageer dan nu!

Bekijk deze vacature »

Servicetechnicus Bruggen & Sluizen

Midden en Zuid-Nederland - Elektrotechniek

Heb jij veel ervaring binnen de mobiliteitssystemen en zoek jij een nieuwe uitdaging als Servicetechnicus? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Bekijk deze vacature »

Mechanical Engineer Machinebouw

Regio Rotterdam Noord - Fijnmechanische techniek

Heb jij een afgeronde HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde en heb je ervaring in de Machinebouw? Wil je werken bij een snelgroeiend bedrijf met mogelijkheden? Reageer dan nu!

Bekijk deze vacature »

Mechanisch Monteur Machinebouw

Amsterdam - Werktuigbouw

Wil jij bouwen aan complexe handling systemen? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Werkvoorbereider Installatietechniek

Zoetermeer - Installatietechniek

Heb jij als Werkvoorbereider ervaring binnen de Installatietechniek en in het bijzonder met gasdistributiesystemen? Dan hebben wij een functie voor jou!

Bekijk deze vacature »

Tekenaar Werkvoorbereider

Den Haag - Elektrotechniek

Heb jij de combinatiefunctie Tekenaar en Werkvoorbereider en ervaring binnen de automatische deuren? Dan is dit een zeer interessante functie voor jou!

Bekijk deze vacature »

Calculator

Wateringen - Elektrotechniek

Ben jij als Calculator op zoek naar een functie die meer deuren voor je opent? Dan is deze functie iets voor jou!

Bekijk deze vacature »

Allround servicemonteur

Rotterdam Noord - Elektrotechniek

Wij zoeken een servicemonteur die zich thuis voelt in de wereld van automatische deuren. Ben jij zelfstandig en iemand die graag bij de klant over de vloer komt dan is deze job iets voor jou!

Bekijk deze vacature »

BBL Traject Leerling Pijpfitter

Krimpenerwaard - Piping / Fitten

Ben jij pas of bijna klaar met je VMBO opleiding? Ben je technisch, werk je graag met je handen en wil je graag opgeleid worden tot een echte professional? Dan zoeken wij jou!

Bekijk deze vacature »

Allround Technische Dienst Monteur

Regio Spijkenisse - Werktuigbouw

Ben jij een leergierige starter in de techniek? Ben je allround technisch en heb je een afgeronde MBO opleiding in technische richting? Zoek je een werkgever waar je jezelf kunt ontwikkelen tot een allround professional? Dan zoeken wij jou!

Bekijk deze vacature »

Service Monteur Machinebouw

Regio Den Haag - Werktuigbouw

Ben jij een ervaren techneut met een mechatronische achtergrond? Wil jij graag korte periodes in het buitenland werken waarbij je kunt rekenen op fikse toeslagen? Ben je op zoek naar een afwisselende functie? Dan zoeken wij jou!

Bekijk deze vacature »

Calculator

Rotterdam - Staalbouw / Constructies

Ben jij sterk met cijfers? Bewaar jij goed overzicht en zie jij het als een uitdaging om klantvragen om te zetten naar een concrete offerte? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Bekijk deze vacature »

Technisch Tekenaar

Rotterdam - Staalbouw / Constructies

Ben jij een technisch tekenaar en heb je een afgeronde technische opleiding? heb jij ervaring met Tekla en wil je graag werken voor een snelgroeiend bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden? Dan zoeken wij jou! 

Bekijk deze vacature »

Sales Engineer Mechatronische Besturingen

Delft - Werktuigbouw

Heb jij een hogere technische opleiding afgerond en heb je minimaal 4 jaar ervaring in een technisch commerciële functie?  Wil je werken bij een groot internationaal bedrijf? Reageer dan nu!

Bekijk deze vacature »

IJzerwerker

Rotterdam Maasvlakte - Werktuigbouw

Ben jij die bikkel die wij zoeken? Kun jij goed Elektrode lassen en Snijbranden en hou je van sleutelen? Hou je van hard werken en goed verdienen? Solliciteer dan nu! 

Bekijk deze vacature »

CNC Frezer/Steller

Schiedam - Werktuigbouw

Ben jij nauwkeurig? Heb je ervaring met het programmeren en bedienen van CNC freesmachines? Zoek je een functie waarin je uitgedaagd wordt en je jezelf kan ontwikkelen? Reageer dan nu!

Bekijk deze vacature »

Gecertificeerd Lasser/Plaatwerker

Gouda - Staalbouw / Constructies

Voor een bedrijf in de tank en proces techniek zijn wij op zoek naar een vakkundig lasser/plaatwerker. Ben je een echte vakman en wil je graag werken in een snel groeiend bedrijf met veel doorgroei mogelijkheden? Reageer dan nu!

Bekijk deze vacature »

Gecertificeerd Lasser

Vlaardingen - Werktuigbouw

Voor een snelgroeiend bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in de vervaardiging van werktuigbouwkundige constructies zijn wij op zoek naar gecertificeerde lassers. Streef jij perfectie na en ben je graag trots op de kwaliteit van je werk? Wil je graag groeien in je vak en elke dag beter worden? Solliciteer dan nu!

Bekijk deze vacature »

Service Monteur

Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij die leergierige werktuigbouwkundige met affiniteit voor de tuinbouw? Dan zoeken we jou! Ben je handig, verricht je graag onderhoud aan verschillende soorten machines? Ben je op zoek naar een functie met veel afwisseling?

Reageer dan nu!


Bekijk deze vacature »

Project Engineer Machinebouw

Hoekse waard Zuid-Holland - Werktuigbouw

Ben jij een behendig Project Engineer met ambitie?  Heb jij leidinggevende kwaliteiten en wil je graag een stap vooruit maken? Wij bieden een baan waarbij je naast het ontwerpen van technische onderdelen ook betrokken bent bij verschillende andere onderdelen van het project. Spreekt dit jou aan?  Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Liften

Rotterdam - Elektrotechniek

Heb jij kennis van Elektrotechniek maar ga jij Werktuigbouwkundige problemen niet uit de weg? Dan hebben wij een functie voor jou!

Bekijk deze vacature »

Monteur Modernisering

Zwolle/Appeldoorn - Elektrotechniek

Maak jij oude installatie graag weer als nieuw? Dan is dit een functie voor jou!

Bekijk deze vacature »

Service & Onderhoudsmonteur Machines

Rotterdam - Elektrotechniek

Ben jij een zelfstandig Servicemonteur met ervaring binnen de machines en zoek jij een uitdagende nieuwe baan? Dan heeft deze opdrachtgever een baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Liftmonteur Reparatie

Utrecht - Elektrotechniek

Heb jij veel ervaring binnen de lifttechniek en ben jij op zoek naar een nieuwe opdrachtgever? Dan is deze functie als Liftmonteur Reparatie iets voor jou!

Bekijk deze vacature »

Onderhoudsmonteur

Zoetermeer - Mechatronica

Zit de techniek jou in hart en nieren? Dan hebben wij hier een hele interessante functie voor jou!

Bekijk deze vacature »

Moderniseringsmonteur

Randstad - Elektrotechniek

Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen de liften? Wij zijn op zoek naar Moderniseringsmonteurs!

Bekijk deze vacature »

Technische Servicemedewerker

Alphen aan den Rijn - Elektrotechniek

Ben jij een topper in het plannen en coördineren van storingen? Lees dan deze functie door!

Bekijk deze vacature »

Technisch Commercieel Medewerker

Berkel & Rodenrijs - Werktuigbouw

Ben jij net klaar met je studie en ambieer jij een commerciële functie met een technische tintje? Dan is dit jouw uitdaging!

Bekijk deze vacature »

Onderhoudsmonteur Elektrotechniek

Leimuiden - Elektrotechniek

Ben jij een ervaren monteur binnen de landbouwwerktuigen? Dan zijn we momenteel op zoek naar jou.

Bekijk deze vacature »

Allround Monteur Roltrappen

Nijmegen - Elektrotechniek

Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen het personentransport en ben jij elektrotechnisch of mechanisch opgeleid? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bekijk deze vacature »

Liftmonteur Nieuwbouw

Landelijk - Elektrotechniek

Ben jij enkele jaren actief in de installatiebranche en elektrotechnisch of mechanisch opgeleid? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Bekijk deze vacature »

Service Technician

Den Haag - Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een baan binnen de liften en heb jij ervaring binnen een servicefunctie? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Bekijk deze vacature »

Field Service Engineer Architectural Systems

Zoetermeer - Beveiliging

Ben jij werktuigbouwkundig geschoold en wil jij werken binnen een chemische en medische omgeving? Dan is dit de functie voor jou!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Liften

Noord-Brabant & Utrecht - Elektrotechniek

Zit service verlenen jou in je bloed? Dan is dit een functie voor jou!

Bekijk deze vacature »

Liftmonteur Reparatie

Nederland - Elektrotechniek

Als liftmonteur op zoek naar een hoger niveau? Lees dan deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Prefab Werkplaatsmonteur

Zoetermeer - Beveiliging

Heb jij affiniteit met medische apparatuur en ben jij op zoek naar een werkplaatsfunctie? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Bekijk deze vacature »

Monteur R&D

Hoofddorp - Werktuigbouw

Op dit moment zoeken we een creatieve en veelzijdige monteur voor de uitvoerende afdeling R&D bij één van onze opdrachtgevers. 

Bekijk deze vacature »

Storingsmonteur E / WTB

Amsterdam - Elektrotechniek

We zoeken momenteel een allround storingsmonteur die bereid is om in 2- en 3-ploegendienst te werken.

Bekijk deze vacature »

Mechanisch onderhoudsmonteur TD

Amsterdam - Werktuigbouw

Bij jij die monteur met ervaring in havens met zware mechanische installaties? Lees dan snel het functieprofiel.

Bekijk deze vacature »

Commercieel Medewerker Binnendienst

Roosendaal - Werktuigbouw

Vind jij het een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor het opstellen van offertes en het maken van calculaties voor diverse projecten? Solliciteer nu!

Bekijk deze vacature »

Sr. Machine Operator Spuitgieten

Regio Hoek van Holland - Werktuigbouw

Momenteel zijn wij  op zoek naar een Senior Machine Operator die ervaring heeft met spuitgietmachines. Ben jij of ken jij de man/vrouw die wij zoeken? Reageer dan direct.

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur

Landelijk - Werktuigbouw

Ben jij een aanpakker met goede sociale vaardigheden? Iemand die fysiek werk niet schuwt en het niet erg vindt om op hoogte te werken? Lees dan snel verder! 

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur

Landelijk - Werktuigbouw

Ben jij een aanpakker met goede sociale vaardigheden? Iemand die fysiek werk niet schuwt en het niet erg vindt om op hoogte te werken? Lees dan snel verder! 

Bekijk deze vacature »

(Junior) Monteur Technische Ondersteuning

Regio Dordrecht - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging of startersfunctie in een Technische Dienst bij een van de kleurrijkste bedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Verpakkingsmachines Diverse Regio's

Diverse Regio's - Werktuigbouw

Ben jij een Servicemonteur met ervaring binnen machines en zoek jij een nieuwe uitdaging? Onze opdrachtgever Antalis heeft de perfecte baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Assemblage monteur prototypes

Rotterdam - Werktuigbouw

Bij dit bedrijf werk je aan uitdagende producten die van A tot Z opbouwt. Je houdt je bezig met mechanica, elektrotechniek en elektronica. Samen met een team denk je na over hoe producten op een goede manier ingezet kunnen worden. Vind je het leuk om te werken aan vernieuwende projecten? Wil je uitgedaagd en geschoold worden? Dan is deze baan als Assemblage monteur Prototypes echt  iets voor jou! De functie is nu beschikbaar omdat ze binnen het team uitbreiding zoeken. Heb je nog niet zo veel ervaring maar wil jij je wel ontwikkelen? Dan leiden wij je op! 
 

Bekijk deze vacature »

Conventioneel Draaier

Raamsdonksveer - Staalbouw / Constructies

Ben jij of ken jij een Conventioneel-Draaier die kwalitatief hoogwaardig werk wil leveren? Solliciteer nu! 

Bekijk deze vacature »

CNC-Draaier

Raamsdonksveer - Staalbouw / Constructies

Ben jij of ken jij een CNC-Draaier die zelfstandig kan programmeren, afstellen en bedienen van de draaibanken? Solliciteer nu! 

Bekijk deze vacature »

Voorman

Raamsdonksveer - Staalbouw / Constructies

Vind jij het een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor kwalitatief hoogwaardige, veilige en klantgerichte uitvoering van reparaties en montage op locatie? Reageer nu!

Bekijk deze vacature »

Meewerkend Voorman

Raamsdonksveer - Staalbouw / Constructies

Vind jij het een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor kwalitatief hoogwaardige, veilige en klantgerichte uitvoering van reparaties en montage op locatie? Reageer nu!

Bekijk deze vacature »

Service Engineer Binnendienst Maritiem

Gorinchem - Werktuigbouw

Voor de serviceafdeling op locatie in Gorinchem zijn wij op zoek naar een monteur voor de voortstuwingssystemen. Ben jij die persoon? Reageer dan op onze vacature.

Bekijk deze vacature »

Projectleider Machinebouw

Numansdorp - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als projectleider bij een bedrijf dat machines maakt in de voedingsmiddelindustrie? Wil jij vanaf de eerste stap betrokken zijn bij het project? Dan is deze functie iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

Service Coördinator

Gorinchem - Werktuigbouw

In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar een Service Coördinator. Heb jij ervaring binnen scheepsonderdelen en voldoe je aan de gesteld eisen? Dan komen wij graag met jou in contact. 

Bekijk deze vacature »

(Junior) Werkplaatsmonteur

Den Haag - Motoren / Voertuigen

Wij zijn op zoek naar monteur die het leuk vind om te sleutelen aan o.a. kranen en zwenktakels. Ben jij een monteur die op zoek is naar een uitdaging? Reageer dan op onze vacature. 

Bekijk deze vacature »

Onderhoudsmonteur Werktuigbouw

Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij de onderhoudsmonteur die wil werken aan werktuigbouwkundige installaties zoals ertsbrekers en transportbanden? Heb je ervaring in de bewegende werktuigbouw? Reageer dan snel op onderstaande vacature.

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur trapliften

Regio 's-Hertogenbosch - Nijmegen - Mechatronica

Ben jij een ervaren servicemonteur? Vind jij het leuk om service te verlenen? Zoek je direct contact met particuliere klanten? Reageer dan nu! 

Bekijk deze vacature »

Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

Omgeving Dordrecht - Werktuigbouw

Ben jij Commercieel? Heb jij affiniteit met de techniek? Wil jij werken binnen een groeiende organisatie? Reageer dan snel op deze vacature. 

Bekijk deze vacature »

Montagemedewerker Constructiebouw

Moerdijk - Staalbouw / Constructies

Ben jij een echte aanpakker die op zoek is naar een afwisselende baan op diverse locaties in Nederland? Solliciteer nu!

Bekijk deze vacature »

Nieuwbouwmonteur Carrosseriebouw

Roosendaal - Werktuigbouw

Als nieuwbouwmonteur krijg je te maken met verschillende technische processen, ben jij een echte allrounder en op zoek naar een afwisselende functie in de carrosseriebouw? Solliciteer nu!

Bekijk deze vacature »

Tekenaar/ Werkvoorbereider

Roosendaal - Werktuigbouw

Vind jij het een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor de complete technisch en logistieke afhandeling van orders? Solliciteer nu!

Bekijk deze vacature »

Mechanic Propulsion Workshop

Schiedam - Motoren / Voertuigen

Wij zijn per direct op zoek naar een mechanisch monteur voor de werkplaats in Schiedam. De werkplaats is speciaal voor voortstuwingssystemen. Ben jij de monteur die wij zoeken? Reageer dan op de vacature.

Bekijk deze vacature »

Junior bankwerker

Moerdijk - Staalbouw / Constructies

Wil jij jezelf graag ontwikkelen als bankwerker/ lasser? Bel nu!

Bekijk deze vacature »

Engineer WTB

Moerdijk - Werktuigbouw

Het opleveren van klantspecifiek, complex en veilig werk begint bij een doordacht ontwerp. Heb jij dit in je? Solliciteer nu!

Bekijk deze vacature »

Apparatenbouwer

Moerdijk - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie als Apparatenbouwer waarin je van A tot Z bezig met het product? Reageer nu!

Bekijk deze vacature »

Proces operator

Oosterhout - Werktuigbouw

Ben jij sterk in het procesmatig denken en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer snel! 

Bekijk deze vacature »

Adviserend monteur

Utrecht - Beveiliging

Ben jij zelfstandig, communicatief vaardig en vind jij het leuk om te sleutelen en de klant te adviseren over producten? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur verpakkingsmachines

Eindhoven - Elektrotechniek

Ben jij een Servicemonteur met ervaring binnen machines en zoek jij een uitdagende nieuwe baan? Dan heeft onze opdrachtgever Antalis de perfecte baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Werkvoorbereider

Waalwijk - HVAC

Ben jij als werkvoorbereider toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan deze vacature en reageer!

Bekijk deze vacature »

Starter Mechanische Techniek

Moerdijk - Staalbouw / Constructies

Voor een van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een schoolverlater/starter op de arbeidsmarkt met een passie voor de mechanische techniek. We zoeken iemand met een afgeronde MBO opleiding niveau 3/4 die graag zou willen werken in een mechanische omgeving. Ben jij deze persoon? Reageer dan op de vacature. 

Bekijk deze vacature »

Allround constructiebankwerker

Moerdijk - Staalbouw / Constructies

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een allround constructiebankwerker met de nodige jaren ervaring, die direct inzetbaar is. Ben jij of ken jij deze persoon? Dan is deze vacature iets voor jou. 

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur trapliften

Regio Breda - Mechatronica

Ben jij een ervaren servicemonteur? Vind jij het leuk om service te verlenen? Zoek je direct contact met particuliere klanten? Reageer dan nu! 

Bekijk deze vacature »

Technicus Mechanisch

Beverwijk - Werktuigbouw

Wij zijn per direct op zoek naar een Technicus Mechanisch voor onze opdrachtgever!

Bekijk deze vacature »

Monteur Technische Dienst

Ede - Elektrotechniek

Zoek jij een nieuwe uitdaging als monteur in de technische dienst in een werkomgeving met een continue draaiend productieproces? Lees dan hier verder.

Bekijk deze vacature »

WTB Monteur

Nieuwerkerk aan den IJssel - Werktuigbouw

Ben jij mechanisch onderlegd, heb je kennis van productieprocessen en steek jij graag jouw handen uit de mouwen om een storing op de lossen? Dan is dit de baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Mechanisch Onderhoudsmonteur

Rotterdam - Werktuigbouw

Wil jij werken bij een typisch Rotterdams bedrijf en tevens deel uitmaken van een grote multinational? Neem dan nu contact op of stuur direct jouw CV toe.

Bekijk deze vacature »

Allround Mechanisch Monteur

Zuidland - Werktuigbouw

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde sleutelaar die van aanpakken weet en initiatief weet te nemen!

Bekijk deze vacature »

Adviseur / Accountmanager

Rotterdam - Elektrotechniek

Wil jij werken binnen een jong team, heb je een commerciële en ambitieuze instelling én ben je op zoek naar een organisatie met veel perspectief, vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden? Kom dan het team van AXS Techniek versterken!

Bekijk deze vacature »

Reparatie Monteur Funderingsmachines

Werkendam - Werktuigbouw

Wij zoeken een allround monteur die het een uitdaging vindt om o.a. funderingsmachines te repareren en onderhouden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Reageer snel!

Bekijk deze vacature »

Assemblage Monteur

Werkendam - Werktuigbouw

Wij zijn op zoek naar een alles kunner die het een uitdaging vindt om bezig te zijn met het assembleren van modules en machines maar ook regelmatig bij moet springen op de reparatie afdeling. Ben jij of ken jij deze persoon? Solliciteer nu!

Bekijk deze vacature »

Storingsmonteur

Maarheeze - Elektrotechniek

Heb jij ervaring in het technisch onderhouden van elektrotechnisch en mechanisch productieapparatuur en procesinstallaties? Reageer dan snel! 

Bekijk deze vacature »

Constructiebankwerker

Moerdijk - Staalbouw / Constructies

Ben jij een constructiebankwerker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

CNC draaier/frezer

Roosendaal - Werktuigbouw

Heb jij enige ervaring als CNC frezer/draaier? Bekijk snel onderstaande vacature!

Bekijk deze vacature »

CNC Frezer

Raamsdonksveer - Staalbouw / Constructies

Vanwege een blijvende groei bij onze opdrachtgever zoeken wij een enthousiaste CNC frezer. 

Bekijk deze vacature »

Ontwerper/Constructeur

Alphen a/d Rijn - Werktuigbouw

Wil jij je bezig houden met innovatieve producten en ontwikkeling? Ben jij de ontwerper/constructeur die wij zoeken voor deze functie? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Bekijk deze vacature »

NDO Inspecteur

Barendrecht - Fijnmechanische techniek

Wil jij je verder ontwikkelen en je talenten meer benutten als NDO Inspecteur? Grijp dan deze kans.

Bekijk deze vacature »

Technisch Commercieel Medewerker

Amsterdam - Werktuigbouw

Wij zijn op zoek naar medewerkers die een tomeloze passie hebben voor technologie en met ambitie voor de groei, ontwikkeling en zelfontplooiing. Heb jij die instelling? Dan zien wij graag jouw sollicitatie. 

Bekijk deze vacature »

Vakspecialist Werktuigbouwkunde

Schoonhoven - Werktuigbouw

Wil jij jezelf ontwikkelen op het snijvlak van techniek en commercie? Wil je daarnaast bij een grote internationale onderneming werken? Wil je werken bij een Top Employer waarbij ontwikkeling van de medewerker hoog in het vaandel staat? Dan is deze functie iets voor jou. 

Bekijk deze vacature »

Reparatiemonteur

Eindhoven - Elektrotechniek

Ben jij de ambassadeur voor onze opdrachtgever welke op zoek is naar een Reparatiemonteur binnen de liften? Reageer dan snel op deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Reparatiemonteur

's-Hertogenbosch - Elektrotechniek

Ben jij de ambassadeur voor onze opdrachtgever welke op zoek is naar een Reparatiemonteur binnen de liften? Reageer dan snel op deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Reparatiemonteur

Zwolle - Elektrotechniek

Ben jij de ambassadeur voor onze opdrachtgever welke op zoek is naar een Reparatiemonteur binnen de liften? Reageer dan snel op deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Adviserend monteur

Eindhoven - Beveiliging

Ben jij zelfstandig, communicatief vaardig en vind jij het leuk om te sleutelen bij de klant op locatie? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Pomptechniek

Utrecht - Werktuigbouw

Ben je een servicemonteur met een pro-actieve houding? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature »

Container monteur/ Box Monteur

Rotterdam - Koeltechniek

Ben jij een harde werker en vind je het leuk om reparaties uit te voeren aan diverse containers? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur

Breda - Werktuigbouw

Ben je een servicemonteur met een pro-actieve houding? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Werktuigbouwkunde

Heel Nederland - Elektrotechniek

Ben jij een mechanisch onderlegde techneut, die interesse heeft in een uitdagende servicefunctie? Lees hier verder!

Bekijk deze vacature »

Lasser MIG/MAG

Utrecht - Werktuigbouw

Wij zijn per direct op zoek naar een MIG/MAG Lasser die ervaring heeft met groot materieel en grote werkstukken. Heb jij ervaring met de beschreven werkzaamheden en ben jij op zoek naar een vaste baan? Reageer dan op onze vacature. 

Bekijk deze vacature »

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Rotterdam - Elektrotechniek

Ben jij een werkvoorbereider in de elektrotechniek die zich wilt ontwikkelen als deskundige op het bedrijfsbureau? Lees hier verder.

Bekijk deze vacature »

Technische Dienst Monteur

Tilburg - Werktuigbouw

Als jij een technische dienst monteur bent die in Tilburg aan de slag wil dan is onderstaande functie geschikt! 

Bekijk deze vacature »

Meewerkend voorman Technische Dienst

Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij opzoek naar een mooie functie waarin je verantwoordelijk bent voor het aansturen van Technische dienst monteurs.  Op dit moment werkt het team van vijf monteur op eigen initiatief, om hier wat meer richting aan te geven en het onderhoud verder te professionaliseren zoeken we nu iemand die hier leiding aan kan geven als Meewerkend Voorman.  Je werkt dus met zelfstandige monteurs die geen oppas nodig hebben maar wel iemand die ze kan aansturen, motiveren, structureren en een spreekbuis richting het management kan zijn.  Heb je ervaring in de zware werktuigbouw en constructies?  Vindt je het leuk om binnen een hecht team samen te werken bij een echt Rotterdams bedrijf? Dan is dit de functie voor jou! 

Bekijk deze vacature »

Teamleider Techniek

Tilburg - Elektrotechniek

Geef jij al meerdere jaren leiding aan een technische dienst en wil jij voor een andere groep staan? Dan is deze functie iets voor jou!

Bekijk deze vacature »

Robotica Engineer

's-Gravenzande - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen een productie omgeving? Ben jij altijd op zoek naar verbeteringen? Heb jij een groot probleem oplossend vermogen? En ben jij opzoek naar een functie waar je je bezig kan houden met robotica? Lees dan snel verder. 

Bekijk deze vacature »

Technicus Mechanisch

Velsen- Noord - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een functie als Technicus Mechanisch en wil je aan de slag binnen een organisatie die een grote industriële speler? Laat jouw CV dan achter!

Bekijk deze vacature »

Technische Inkoper

Velsen- Noord - Elektrotechniek

Ben je geïnteresseerd in een functie als Technisch Inkoper en heb je hier ook ervaring in? Laat dan gauw jouw CV achter!

Bekijk deze vacature »

Projectleider

Moerdijk - Staalbouw / Constructies

Heb jij ervaring met het leiden van multidisciplinaire technische projecten? Heb jij ervaring in de staalbouw, offshore of werktuigbouw? Hou jij het overzicht en kan je op verschillende niveau's communiceren. Heb je gevoel voor techniek maar verlies je ook het commerciële en financiële doel niet uit het oog? Dan is deze projectleidersfunctie voor jou!

Bekijk deze vacature »

Storingsmonteur

Maasvlakte Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij een Storingsmonteur mechanisch of elektronisch die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Laat dat gauw jouw CV achter!

Bekijk deze vacature »

Fijnmechanisch Assemblage Monteur

Omgeving Zoetermeer - Fijnmechanische techniek

Ben jij goed in het assembleren van fijnmechanische onderdelen en een technische MBO opleiding? Wil jij jezelf verder ontwikkelen in diverse Fijnmechanische technieken? Wil jij Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Persluchtinstallaties

Waddinxveen - Koeltechniek

Ben jij op zoek naar een functie als Servicemonteur Persluchtinstallaties? Lees dan gauw verder.

Bekijk deze vacature »

Container - / Reefermonteur

Rotterdam - Staalbouw / Constructies

Op dit moment zoeken we een ervaren container- en reefermonteur! 

Bekijk deze vacature »

Technical Support Specialist

Rotterdam - Werktuigbouw

Voor mijn opdrachtgever ben ik opzoek naar een Technical Support Specialist die internationale klanten kan bedienen in een zeer interessante markt. Heb jij ervaring binnen de technische support of engineer en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze leuke en uitdagende functie bij een mooi bedrijf!

Bekijk deze vacature »

Service Monteur / Inspecteur Hijs- en Hefwerktuigen

Omgeving Rotterdam - Werktuigbouw

Wij zijn hard op zoek naar goede monteurs uit de hef- en hijsmiddelen branche. Ben jij een monteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? In omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature »

Orbitaal Lasser

Moerdijk - Werktuigbouw

Ben jij een ervaren lasser en zoek jij een nieuwe uitdaging? Solliciteer nu!

Bekijk deze vacature »

Gecertificeerd Lasser

Moerdijk - Werktuigbouw

Onze opdrachtgever is wereld leider in de productie van high-end procesapparatuur en op zoek naar ervaren lassers. Ben jij of ken jij een top lasser die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer nu!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Hogedruk

Standplaats Rotterdam/Internationaal - Werktuigbouw

Houd jij als servicemonteur van afwisseling in je werk? Vind je het leuk om regelmatig onderweg te zijn voor service of om storingen op te lossen? Wij hebben dan wellicht de functie voor jou beschikbaar. 

Bekijk deze vacature »

Internationaal Service Monteur

Internationaal/ Standplaats Numansdorp - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een zeer gevarieerde internationale servicefunctie in de machinebouw? Wil jij zelfstandig werken en vind je het leuk om op locatie te gaan? Dan is deze functie iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

Service Manager

Alphen a/d Rijn - Werktuigbouw

Voor deze prominente speler in de markt zijn wij op zoek naar een Service Manager die leiding wilt geven aan een team van circa 70 man. Ben jij de man/vrouw die wij zoeken? Reageer dan op de vacature.

Bekijk deze vacature »

Production Engineer

Raamsdonksveer - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een project van 6 maanden waar je als Production Engineer een bedrijf uit de brand helpt? Reageer dan snel! 

Bekijk deze vacature »

Project Engineer Rook- en Procesgassen

Nieuwerkerk a/d IJssel - Staalbouw / Constructies

Heb jij ervaring met het coördineren van projecten in een werktuigbouwkundige omgeving? Ben jij op zoek naar een baan waarin je als brug fungeert tussen verkoop en productie? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

Allround Servicetechnicus Machinebouw

Den Haag/Wereldwijd - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een baan als allround servicetechnicus? Wil je de wereld over reizen en daar sleutelen aan machines? Dan is deze functie iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

Sales Engineer Binnendienst

Waddinxveen - Motoren / Voertuigen

Heb jij altijd al een sales functie geambieerd? Ben jij een geboren verkoper en heb jij de ambitie om binnen 2 jaar tijd door te groeien naar Sales Engineer Buitendienst? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

CNC Frezer / Slijper

Gouda - Werktuigbouw

Ben jij een ervaren CNC frezer/slijper? Wil jij klantspecifiek werk verrichten? Reageer dan op deze vacature. 

Bekijk deze vacature »

Controleur Meetkamer 3D

Gouda - Werktuigbouw

Heb jij ervaring met het visueel en maattechnisch controleren van onderdelen/producten? Ben je bekend met 3D meetmethodiek? Dan hebben wij momenteel een mooie functie beschikbaar. 

Bekijk deze vacature »

Service Engineer Machines

Regio Oud-Beijerland / Internationaal - Werktuigbouw

Voel jij je op je plek in een groeiende en internationale organisatie? Vind jij het fijn om te sleutelen en dit in het buitenland? Wij zijn per direct op zoek naar een Service Engineer. 

Bekijk deze vacature »

Voorman

's-Gravenzande - Werktuigbouw

Ter versterking en uitbouw van de organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker in de functie van Voorman. 

Bekijk deze vacature »

Productieleider Stalen Kasconstructies

's-Gravenzande - Werktuigbouw

Wij zijn op zoek naar een productieleider die ervaring heeft met stalen constructies. Voldoe jij aan onderstaand profiel? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet.

Bekijk deze vacature »

Junior Constructeur 3D

Gouda - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een mooie functie waar je producten kan ontwerpen, ontwikkelen en construeren? Dan is dit wellicht een mooie optie voor jou. 

Bekijk deze vacature »

CNC Frezer High-Tech

's-Gravenhage - Fijnmechanische techniek

Ben jij op zoek naar een zelfstandige en verantwoordelijke functie als CNC Frezer in een professionele omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voldoe je aan onderstaand profiel dan zien wij graag jouw sollicitatie verschijnen.

Bekijk deze vacature »

Project Engineer Petrochemie

Gouda - Process / Chemie

Ben jij een ervaren Project Engineer in de Olie- en Gasindustrie en denk jij te voldoen aan onderstaande functie eisen? Dan ben ik op zoek naar jou. Ik zie graag jouw sollicitatie tegemoet. 

Bekijk deze vacature »

Allround Constructeur R&D Afsluitersystemen

Gouda - Werktuigbouw

Om de ambities van onze opdrachtgever te verwezenlijken zijn wij op zoek naar een Allround Constructeur R&D. Heb je ervaring met hetgeen dat wordt gevraagd? Dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet. 

Bekijk deze vacature »

Operator CNC Frezen

Schiedam - Werktuigbouw

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Operator CNC Frezen. Wil jij werken in een fijnmechanische productie met hoogwaardige instrumenten voor de medische industrie? Streef jij naar perfectionering? Dan is deze functie iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

Monteur Machinebouw On- en Offshore

Heijningen - Werktuigbouw

Momenteel hebben wij een mooie kans voor een service gerichte allround monteur die de Technische Dienst in Heijningen kan versterken. Heb jij interesse in de functie? Reageer dan direct. 

Bekijk deze vacature »

Service Engineer Aandrijfsystemen

Gorinchem/Internationaal - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een gevarieerde job waarbij je als Service Engineer internationaal werkt? Reageer dan op onze vacature. 

Bekijk deze vacature »

Storingsmonteur 3-Ploegendienst Voedingsmiddelen

Papendrecht - Werktuigbouw

Wij zijn per direct op zoek naar een storingsmonteur die mechanische (en bij voorkeur elektrotechnische) kennis heeft in een productie omgeving. Ben jij de aangewezen persoon? Reageer dan op de vacature.

Bekijk deze vacature »

HBO Potential Vakspecialist Stromingstechniek & Dichtingen

Rijnmond - Werktuigbouw

Wij zijn per direct op zoek naar een vakspecialist of iemand die zich wilt ontwikkelen als vakspecialist en specialiseren in stromingstechniek en dichtingen? Heb jij een commerciële drive en wil je jezelf ontwikkelen? Dan is dit een mooie kans. 

Bekijk deze vacature »

1e Monteur Assemblage (Meewerkend Voorman)

Alphen aan den Rijn - Werktuigbouw

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een 1e Monteur Assemblage, iemand die leiding geeft en werknemers aanstuurt. Ben jij de geschikte kandidaat? Reageer dan op de vacature. 

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Vorkheftrucks

Omgeving Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Heb jij ervaring met sleutelwerkzaamheden aan motorvoertuigen of werktuigbouwkundige installaties? Ben jij bereid om de service in te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bekijk deze vacature »

Constructiebankwerker / TIG lasser Machinebouw

Oud-Beijerland - Werktuigbouw

Ben jij een TIG-lasser/Constructiebankwerker en heb je minimaal 1 jaar ervaring in de machinebouw? Reageer dan op deze vacature. 

Bekijk deze vacature »

Tank Container Monteur / Lasser

Haven Rotterdam - Staalbouw / Constructies

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar meerdere Tank Container Monteurs / Lassers. Heb jij ervaring met tankcontainers of in het algemeen met plaatwerk en isolatie? Reageer dan op de vacature. 

Bekijk deze vacature »

Monteur Montage/Opbouw Machines

Regio Hoofddorp - Werktuigbouw

Voor mijn opdrachtgever ben ik momenteel op zoek naar iemand die graag wilt monteren, opbouwen en assembleren. Het samen- en opbouwen van machines. Ben jij op zoek naar een functie die niet al te ingewikkeld is en waar je in een productieomgeving machines opbouwt? Vind je het leuk om te werken in een klein team en het gevoel te hebben met z'n allen te staan voor het bedrijf? Dan is dit misschien wel een functie voor jou.

Bekijk deze vacature »

Service Engineer Fijnmechanische Apparatuur

Regio Zuid-Holland/Zeeland & Regio Amsterdam - Werktuigbouw

Als onderhoudsmonteur onderhoud en repareer je op locatie. Je lost storingen op locatie zelfstandig op. Het gaat hier om een zeer zelfstandige functie voor een allround Service Monteur. Wij zijn op zoek naar een ervaren service monteur die zelfstandig storingen kan oplossen en een brede technische kennis heeft op het gebied van mechanische en deel elektrotechnische apparatuur. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan nu.  

Bekijk deze vacature »

Operator Kook

Helmond - Werktuigbouw

Heb jij affiniteit met de food-branche en wil jij hiermee graag aan de slag? Solliciteer dan nu! 

Bekijk deze vacature »

Operator Food

Helmond - Werktuigbouw

Wil jij graag de productielijnen van een internationaal bedrijf draaiende houden? Reageer dan nu!

Bekijk deze vacature »

Chef Werkplaats Diesel

Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Heb jij de ervaring of de ambitie om een werkplaats te leiden? Heb je kennis van motoren en vindt je de dieseltechniek tof en vindt je het leuk om een team aan te sturen? Dan is dit de functie voor jou! Een mooie baan binnen een gaaf bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Bekijk deze vacature »

Assemblage Medewerker Cleanroom

Den Haag - Mechatronica

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij Assemblage Medewerkers. Cleanroom. Op de afdeling complexe machinebouw n bent u medeverantwoordelijk voor het vervaardigen van onderdelen en het samenstellen van de hoogwaardige systemen die hier geproduceerd worden. Je werkt o.a aan geavanceerde medische systemen en apparatuur voor de chipindustrie.


Bekijk deze vacature »

Planner Inkoper

Rotterdam - Werktuigbouw

Wil jij werken binnen een internationale omgeving? Heb jij kennis van technische producten en vind je het leuk om te schakelen tussen commercie en techniek? Dan is deze technische inkoopfunctie echt iets voor jou! 

Bekijk deze vacature »

Service Coördinator

Zwijndrecht - Werktuigbouw

Heb je een ruime ervaring in het aansturen van Service monteurs? Je bent binnen deze veelzijdige baan verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie voor een grote verscheidenheid aan technische apparatuur. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en interne medewerkers. Kan je goed overweg met de hectiek van de dag, ben je super service gericht en weet jij je mannetje te staan als iedereen iets van jou wil? Dan is dit de baan voor jou! 

Bekijk deze vacature »

Machinebankwerker

Spijkenisse - Werktuigbouw

Als Machinebankwerker werk je aan diverse toepassingen, je draait , freest, last, tapt, boort  en maakt diverse onderdelen voor specifieke machines. Hier kan je als echte vakman je vak uitoefenen op een ambachtelijke manier. Wil je het vak leren en je vaardigheden als metaalbewerker ontwikkelen? Dan is dit de kans voor jou! 

Bekijk deze vacature »

Assembly Engineer Drones

Schiedam - Werktuigbouw

Wil jij werken aan professionele drones? Werken met de laatste technologieën? Ben jij sterk onderlegd op het gebied van elektrotechniek, elektronica en fijnmechancia? Dan is deze gave zelfstandige baan echt iets voor jou. Let op naast jouw technische achtergrond selecteren we ook op zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en gedrevenheid. 

Bekijk deze vacature »

Uitdagende Service Monteur Machinebouw

Omgeving Rotterdam - Werktuigbouw

Ben je opzoek naar echt een brede functie in de machinebouw, ben je een specialist in jouw vakgebied? Ben je een kei in werktuigbouw, elektrotechniek of besturingstechniek? Voor al deze disciplines is plaats bij onze klant. Dit is een baan waarbij je echt wordt uitgedaagd. 

Bekijk deze vacature »

Monteur Grondverzetmachines

Regio Utrecht Rotterdam en Amsterdam - Motoren / Voertuigen

Als monteur grondverzet werk je aan de mooiste machines in de wereld van grondverzet. Hou je van groot, motoren, dieseltechniek, hydrauliek en ben je service gericht? Dan is dit de functie voor jou. Je kan in de binnendienst aan de slag of je gaat  geheel zelfstandig vanuit huis werken in jouw rayon.  In de nacht wordt jouw mobiele werkplaats gevuld met de benodigde onderdelen en de hele dag werk je verder zelfstandig af. Heb je  nog geen ervaring in de grondverzetmachines? Geen probleem, je wordt door een uitgebreid programma helemaal opgeleid. Wat wel belangrijk is: liefde voor diesel en hydrauliek en een servicegerichte instelling!  Dus ben je automonteur, trailermonteur of heb je ervaring met andere rollend materieel? Dan is dit de baan voor mou. 

Bekijk deze vacature »

Hoofd Technische Dienst en Facilities

Regio Brielle - Werktuigbouw

Heb jij een ruime ervaring in het begeleiden en aansturen van een productielocatie? Ben jij die persoon met natuurlijk overwicht en een drive om de kwaliteit en de veiligheid te waarborgen? Dan ben jij het hoofd technische dienst en facilities die wij zoeken! Je bent verantwoordelijk voor het totale onderhoud en performance. Een zeer verantwoordelijke baan binnen een erg mooi bedrijf. 


Bekijk deze vacature »

Leerling monteur heftrucks met baangarantie

Omgeving Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Wil je werken aan de mooiste heftrucks en ander intern transport?  Wil je aan de slag als leerling monteur intern transport of bbl- leerling monteur heftrucks? Dan is dit de functie voor jou!

Je gaat aan de slag als leerling monteur in de heftrucks en interntransport. Onder begeleiding van een leermeester ga je onderhoud en reparatie aan o.a heftrucks uitvoeren. Je gaat 4 dagen per week aan het werk en 1 dag naar school. Je volgt de opleiding MBO Intern transport of bent voornemens deze te gaan volgen.

Bekijk deze vacature »

Leerling Bedrijfswagenmonteur met baangarantie

Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Wil je werken aan de mooiste vrachtwagens en trucks? Wil je aan de slag als leerling bedrijfswagenmonteur of bbl- leerling bedrijfswagens? Dan is dit de functie voor jou! 

Je gaat aan de slag als leerling monteur in de bedrijfswagens. Onder begeleiding van een leermeester ga je onderhoud en reparatie aan de vrachtwagens uitvoeren. Je gaat 4 dagen per week aan het werk en 1 dag naar school. Je volgt de opleiding MBO Bedrijfswagenmonteur (BAT of EBAT) of bent voornemens deze te gaan volgen.

Bekijk deze vacature »

Meewerkend Voorman Werkplaats

Gouda - Werktuigbouw

Heb je leidinggevende ervaring in metaal? Dan is dit de functie voor jou. Als voorman ben je verantwoordelijk voor de aansturing uitvoering van de productietechnische werkzaamheden. Ben jij de voorman die wij zoeken? Reageer dan direct! 

Bekijk deze vacature »

Projectleider

Zuid Holland - Werktuigbouw

Ben jij een ervaren Projectleider met leidinggevende, organisatorische en communicatieve capaciteiten? Wil jij werken in organisatie die staat voor service en kwaliteit, en heb jij ervaring met grote mechanisch beweegbare constructies in de weg en waterbouw? Reageer dan nu op deze vacature.

Bekijk deze vacature »

Service Coördinator Machinebouw

Oud Beijerland - Werktuigbouw

Als Service Coördinator werk je binnen een zeer dynamische functie binnen een bedrijf dat internationaal actief is! Zoek je een baan waarin je in contact staat met mensen en techniek? Dan is dit de baan voor jou! 

Bekijk deze vacature »

Constructiebankwerker

Regio Gouda - Werktuigbouw

Heb jij ervaring met constructieblankwerk? Kan jij werken vanaf technische tekening? Ben je niet bang om je verantwoordelijkheid te nemen en de werkplaatschef te ondersteunen in zijn werkzaamheden? Dan is dit de functie voor jou! Reageer snel! 

Bekijk deze vacature »

Inside Sales Engineer / Werkvoorbereider

Rotterdam - Werktuigbouw

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar een gedreven Sales Engineer/ Werkvoorbereider Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen een groeiend internationaal bedrijf? Bij dit bedrijf heb je volop contact met internationale klanten en werk je complexe technische aanvragen uit. Hierbij werk je alle technische specificaties uit, maakt tekeningen in Auto-cad of Solidworks en overleg je met de diverse afdelingen. 

Bekijk deze vacature »

Technician Rotating Equipment

Botlek - Werktuigbouw

Wil jij werken als Monteur Rotating Equipement bij een betrouwbare opdrachtgever voor reparatie en revisie van draaiend equipement? Stuur dan nu jouw CV op om in aanmerking te komen voor deze functie van Monteur Rotating Equipement.

Ben je een startende monteur? Dan ga je starten in een traineeship en ga je alles leren van diverse van onze top technici. 

Bekijk deze vacature »

Monteur Bedrijfswageninrichting

Den Haag - Motoren / Voertuigen

Wil jij werken aan de inrichting en modificatie van de inrichting van bedrijfswagens? Dan is dit de functie voor jou! Monteur bedrijfswageninrichting : Een zeer afwisselende functie waarbij je werkt aan een grote diversiteit van op maat gemaakte bedrijfswagens. Deze bouw volledig op waarbij je zowel mechanische, elektrotechnische en timmerwerkzaamheden doet. Een baan voor een echte allround vakman.

Bekijk deze vacature »

Technisch Sales Engineer Binnendienst

Rotterdam - Werktuigbouw

Heb jij ervaring als sales engineer, en heb jij affiniteit met techniek? Reageer dan nu op deze functie als sales engineer binnendienst.

Bekijk deze vacature »

Inbedrijfsteller

Dordrecht - Motoren / Voertuigen

Wij zoeken een Inbedrijfsteller voor laag- en middenspanning energie opwekkingsinstallaties. Je werkt op locatie door heel Nederland. Als Inbedrijfsteller ben je verantwoordelijk voor het controleren, nalopen en opleveren van machines en installaties. Je werkt zelfstandig en overlegt met verschillende afdelingen. Een inbedrijfsteller geeft een installatie pas vrij wanneer deze voldoet aan alle functionele- en veiligheidseisen.

Bekijk deze vacature »

Diesel / Scheepsdieselmonteur

Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als (scheeps)dieselmonteur, reageer dan nu.

Bekijk deze vacature »

Meewerkend Voorman Speciale Voertuigen

Moordrecht - Motoren / Voertuigen

Heb je ervaring in het aansturen van een compact team? Heb je ervaring met diverse technieken zoals mechanica, hydrauliek, aandrijvingen en besturingen? Dan is dit de baan voor jouw waar je als meewerkend voorman speciale voertuigen aan de slag gaat! 

Bekijk deze vacature »

Conventioneel draaier frezer

Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij een volleerd conventioneel draaier, weet je ook hoe een boor , frees en zaakbank werken? Dan is deze veelzijdige functie echt iets voor jou! We zoeken een ervaren conventioneel draaier die hier zich verder wil ontwikkelen. 

Bekijk deze vacature »

Technische Dienst monteur

Rotterdam - Werktuigbouw

Zoekt je en veelzijdige functie in een technische dienst? Wil je werken in een gemotiveerd team aan een breed machinepark? Dan is dit de functie voor jou!

Bekijk deze vacature »

Project Engineer / Tekenaar Procestechniek

Rotterdam - Werktuigbouw

Dit middelgrote bedrijf verricht zeer specialistisch werk en ontwerpt en bouwt haar producten al jaren zelf. Momenteel zijn ze op zoek naar een Project Engineer Procestechniek die creatief is en geen uitdaging in de weg staat. Geïnteresseerd? Reageer dan direct op deze functie als Project Engineer.

Bekijk deze vacature »

Service Engineer

Gouda - Elektrotechniek

Zoek jij een gave baan als Service Engineer in de marine sector? Dan is dit een hele mooie functie voor een ervaren Service Engineer met een ruime ervaring in de elektrotechniek en besturingstechniek. 

Bekijk deze vacature »

Planner Coördinator Technische Dienst

Rotterdam - Werktuigbouw

Zoek je een baan waarin je een technische dienst aanstuurt ? Wil je plannen en aansturen? Dan is dit de functie voor jou! 

Bekijk deze vacature »

Monteur Mechanica

Gouda - Werktuigbouw

Een zeer brede functie voor een techneut die ervaring heeft in de opbouw en het testen van complexe machines. Het is een combinatie tussen werktuigbouw, elektrotechniek, pneumatiek en hydrauliek. 

Bekijk deze vacature »

Quality Engineer

Nieuwerkerk aan den IJssel - Werktuigbouw

In deze functie zorg je ervoor dat de kwaliteitsaspecten van de gehele product range gewaarborgd zijn. Dit doe je door klantspecifieke kwaliteitseisen te definiëren en te vertalen naar inspectieplannen, onderzoeken en tests. Je coördineert en stuurt de  richtlijnen en procedures. Kortom een hele brede functie voor een Quality Engineer. 

Bekijk deze vacature »

Kwaliteitscontroleur / Meettechnicus

Rotterdam - Werktuigbouw

Heb jij ervaring in de meetkamer of de afdeling kwaliteit en wil je werken bij een werkgever met hoogwaardige producten? Reageer dan nu op deze vacature van Meettechnicus om in aanmerking te komen!

Bekijk deze vacature »

Machinemonteur / Bankwerker

Den Haag - Werktuigbouw

Ben jij een ervaren of juist een startende Machinebouwer en op zoek naar een interessante uitdaging? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn per direct op zoek naar een mechanische of elektrotechniek goed onderlegde techneut voor in de machinebouw, die de volledige opbouw en inbedrijfstelling wil uitvoeren.

Bekijk deze vacature »

Allround Service Monteur

Omgeving Rotterdam. - Werktuigbouw

Een mooie functie voor een allround service monteur die zich graag verder wil ontwikkelen. Je werkt hier met een combinatie van mechanica, elektronica, pneumatiek en hydrauliek. Door interne trainingen wordt je volledig opgeleid tot een allround monteur. 

Bekijk deze vacature »

Inkoper Werkvoorbereider

Rotterdam Zuid - Staalbouw / Constructies

Voor een van mijn opdrachtgevers die actief is in staalbouw ben ik opzoek naar een inkoper met ervaring in de staal en constructiebouw. Heb jij ruime ervaring als inkoper en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze uitdagende functie van inkoper.

Bekijk deze vacature »

Engineer Offshore Maritiem

Rotterdam - Werktuigbouw

Dit bedrijf is nationaal en internationaal actief en is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het geniet wereldwijde bekendheid en de eigen medewerkers zijn daar zeer trots op. Binnen het bedrijf zijn volop mogelijkheden.

Bekijk deze vacature »

Monteur Werktuigbouwkunde en Hydrauliek

Rotterdam - Werktuigbouw

Heb jij ruime ervaring binnen de wereld van mechanica en hydrauliek en wil je graag een functie in de opbouw van specialistische voertuigen? Reageer dan nu op deze vacature en kom in aanmerking voor deze functie van Werktuigbouwkundig monteur.

Bekijk deze vacature »

Service Monteur / Inbedrijfsteller Machinebouw

Rotterdam - Werktuigbouw

Heb jij ervaring als Service Monteur / Inbedrijfsteller in de machinebouw en vindt je het leuk om te werken aan gave machines in de machinebouw? Reageer dan nu op deze functie van Service Monteur / Inbedrijfsteller.

Bekijk deze vacature »

Project Engineer olie gas en machinebouw

Rotterdam - Piping / Fitten

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Project Engineer olie gas en machinebouw. Het bedrijf is wereldwijd actief binnen uitdagende projecten. Heb jij relevante werkervaring binnen de engineering, elektrisch of mechanisch? Reageer nu op onze vacature.

Bekijk deze vacature »

Technische Dienst Monteur Werktuigbouw

Rotterdam - Werktuigbouw

Technische Dienst Monteur Werktuigbouw: Binnen deze functie ben je zowel actief in de nieuwbouw en reparatie en dit maakt je werk zeer divers! Je voert onderhoud aan reparatie uit aan een grote verscheidenheid van installaties.

Bekijk deze vacature »

Project Engineer Machinebouw

Rotterdam - Werktuigbouw

Deze functie is afwisselend met een directe koppeling tussen theorie en praktijk. Je werkt hier aan custom machines die zeer geavanceerd zijn.

Bekijk deze vacature »

Tekenaar Constructeur / Project Engineer

Rotterdam - Scheepsbouw

Je tekent en construeert technisch hoogwaardige technische toepassingen voor o.a. de maritieme sector. Natuurlijk werk je met de nieuwste 3D pakketten en binnen een sterk engineeringsteam.

Bekijk deze vacature »

Werkvoorbereider / Projectleider Maritiem

Rotterdam - Werktuigbouw

Rotterdam Werktuigbouw Maritiem
Wil jij als projectleider aan de slag bij een toonaangevend bedrijf binnen de maritieme dienstverlening dan is dit de baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Tekenaar

Gouda - Werktuigbouw

Heb jij een technische afgeronde opleiding op HBO niveau en sta je graag in contact met klanten? Stuur nu je CV op om in aanmerking te komen voor de functie van Tekenaar 

Bekijk deze vacature »

Tekenaar / Constructeur prototypes

Rotterdam - Werktuigbouw

Wil jij engineeren aan prototypes van machines voor de voeding, industrie en productie? Dan is dit de baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Lasinspecteur / Voorman Laswerkzaamheden

Rotterdam - Werktuigbouw

Wij zijn opzoek naar een ervaren voorman laswerkzaamheden/  lasinspecteur die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Je bent in deze functie zowel adviserend als uitvoerend bezig. Heb je interesse? Reageer dan nu op deze functie!

Bekijk deze vacature »

Allround heftruckmonteur

Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Ben jij een ervaren allround servicemonteur die ervaring heeft met heftrucks én goed zelfstandig kan werken? Dan is onderstaande functie geschikt voor jou.

Bekijk deze vacature »

Service Engineer / Monteur Mechanica Hydrauliek

Rotterdam Noord - Werktuigbouw

Dit bedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft wereldwijd naamsbekendheid verworven op het gebied van onderhoud en reparatie en nieuwbouw van toepassingen voor de maritieme wereld en offshore. Als Monteur Mechanica Hydrauliek werk je aan de mooist producten in markt. Afhankelijk van je niveau werk je in de werkplaats of ga je aan de slag in de buitendienst.

Bekijk deze vacature »

Technisch Commercieel Medewerker

Dordrecht - Werktuigbouw

Ben je een gedreven Technisch Commercieel Medewerker? Heb je affiniteit met techniek en zoek je een nieuwe dynamische baan? Reageer dan op deze vacature !

Bekijk deze vacature »

Werkplaatschef Constructiebouw

Rotterdam - Staalbouw / Constructies

Jong snel groeiend bedrijf zoekt door uitbreiding een Werkplaatschef, heb je ervaring in zwaar constructiewerk en groot rollend of havenmaterieel? Reageer dan nu!

Bekijk deze vacature »

Service Engineer Hydrauliek

Rotterdam - Werktuigbouw

Heb jij ruime ervaring met hydraulische systemen en ben je bereid om regelmatig internationaal te werken? Reageer dan nu op de functie Service Engineer Hydrauliek.

Bekijk deze vacature »

Trailermonteur

Rotterdam - Motoren / Voertuigen

Voor 1 van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een ervaren trailermonteur. Heb jij ervaring als trailermonteur en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Werkvoorbereider / Project Engineer

Rotterdam - Werktuigbouw

Een zeer brede functie bij een bedrijf dat klant specifieke producten maakt. Je coördineert en faciliteert het hele proces vanaf engineering. Je zorgt voor de werkvoorbereiding, projectbegeleiding en onderhoud de contacten!

Bekijk deze vacature »

Service Monteur Maritieme Systemen

Rotterdam - Werktuigbouw

Een uitdagende baan waarbij je deelsystemen van maritieme vaartuigen onderhoud, inbedrijf stelt, en storingen oplost. Deze werkzaamheden voer je uit in Nederland maar ook in Europa

Bekijk deze vacature »

Plaatwerker, Constructiebankwerk, RVS

Rotterdam - Staalbouw / Constructies

Een uitdagende functie voor een ervaren plaatwerker die alle facetten van het vak beheerst. Je werkt aan mooie producten en hebt uiteraard ervaring met het werken vanaf tekening. Je weet alles van bewerkingen en lasmethodes van RVS.

Bekijk deze vacature »

Sales Engineer

Rotterdam - Werktuigbouw

Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor analyseren van aanvragen van klanten en die te verwerken in een werkbare oplossing. Relatiebeheer en het verwerven van nieuwe klanten behoren tot jouw taken. Je hebt de kennis of ambitie om gecompliceerde aanvragen te verwerken in een praktisch ontwerp en toepassing.

Bekijk deze vacature »

Machinebouwer / Constructiebankwerker / Tig Lasser

Rotterdam - Werktuigbouw

Een brede functie voor een ervaren machinebouwer / constructiebankwerker / plaatwerker met een zeer brede ervaring. Je kan zelfstandig vanaf tekening machines compleet opbouwen. Je hebt uiteraard ervaring met RVS en Tig lassen.
 

Bekijk deze vacature »

CNC Draaier / Frezer

Rotterdam - Werktuigbouw

Heb jij verstand van CNC draaien of frezen en heb je ervaring met programmeren of wil dit graag verder leren? Dan is dit de baan voor jou! Binnen deze functie hou jij je bezig met reparatiewerk, of de fabricage van enkelstuks. Je werkt vanaf tekening of maakt je eigen inschatting.  Neem dan nu contact met ons op om in aanmerking te komen voor deze uitdagende functie van CNC Verspaner!

Bekijk deze vacature »

Project Engineer Starter

Zoetermeer - Werktuigbouw

Ben jij een ambitieuze starter? Of heb je maximaal vijf jaar ervaring?  Heb jij een passie voor techniek? Vindt je het leuk om een verantwoordelijke baan te hebben? Dan is dit de functie voor jou! Reageer snel dan vertellen we je graag over deze brede functie!

Bekijk deze vacature »

Project Manager

Rotterdam - Werktuigbouw

In deze uitdagende functie ben je de spin in het web. Je bepaalt de werkvolgorde, analyseert het productieproces, capaciteit inplannen, ondersteuning bij de inkoop van materieel en onderdelen. Natuurlijk hou jij het overzicht en jij fungeert daarom als intermediair tussen de engineers en de werkplaats.

Bekijk deze vacature »

Monteur Gasmotoren / Wkk's Dieselmotoren

Regio Vianen / Gorinchem - Motoren / Voertuigen

Als servicemonteur zul je je bezig houden met het repareren van gasmotoren, en andere technische objecten zoals biogasinstallaties en WKK toepassingen .

Bekijk deze vacature »

Engineer Scheepsbouw

Rotterdam - Scheepsbouw

Je zult bij dit stabiele bedrijf deel gaan uitmaken van kleine projectteams en werken aan allerlei verschillende, bijzondere schepen.

Bekijk deze vacature »

QC Officer

Waddinxveen / Spijkenisse - Werktuigbouw

Als Kwaliteitscontroleur ben je de schakel tussen engineering en de productie op het gebied van kwaliteit. Je voert een breed palet aan werkzaamheden uit. Je bent zowel beleidsmatig bezig als op de vloer of in het veld.

Bekijk deze vacature »

Monteur Werkplaats Complexe Assemblage

Regio Rotterdam en Den Haag - Mechatronica

Voor mijn opdrachtgevers ben ik opzoek naar een monteur voor in de werkplaats die hoogwaardige en technisch complexe producten opbouwt en test.

Bekijk deze vacature »

Allround Technische Dienst Monteur

Rotterdam - Mechatronica

Ben jij de ervaren TD monteur die zowel Elektrotechnisch als Mechanisch onderlegd is? Reageer dan nu!

Bekijk deze vacature »

Allround Technische Dienst Monteur

Rotterdam - Mechatronica

Ben jij de ervaren TD monteur die zowel Elektrotechnisch als Mechanisch onderlegd is? Reageer dan nu!

Bekijk deze vacature »

CNC Frezer

Rotterdam - Fijnmechanische techniek

Heb jij ervaring als CNC Frezer en wil je werken bij een bedrijf met technisch hoogwaardige producten? Neem dan nu contact met ons op om in aanmerking te komen voor deze vacature van CNC Frezer.

Bekijk deze vacature »

Engineer Tekenaar Solidworks Instrumentmakerij

Rotterdam - Fijnmechanische techniek

Een hele mooie functie voor een Solidworks expert die het leuk vindt om te werken aan state of the art producten in een team van gedreven engineers.

Bekijk deze vacature »

Inside Sales Engineer

Omgeving Rotterdam - Werktuigbouw

Mijn opdrachtgever is opzoek naar een ervaren Inside Sales Engineer die bekend is met bewegende werktuigbouwkundige toepassingen . In de functie zal je de afdeling sales ondersteunen bij het ontwikkelen van technische toepassingen en concepten en natuurlijk de verkoop hiervan.  Reageer nu op deze uitdagende functie van Inside Sales Engineer.

Bekijk deze vacature »

Monteur Technische Dienst

Den Haag - Werktuigbouw

Dit bedrijf heeft een uitgebreid machinepark en is op zoek naar een ervaren technische dienst monteur die op termijn de chef technische dienst kan vervangen. Ben je werktuigbouwkundig onderlegd, heb je ook kennis van elektrotechniek, elektronica en pneumatiek? Dan is dit de functie voor jou.

Bekijk deze vacature »

Monteur Technische Dienst

Regio Rotterdam - Werktuigbouw

Heb jij ruime ervaring als monteur technische dienst? Ben je goed onderlegd op het gebied van mechanica, elektronica en Plc techniek? Dan is dit de vacature voor jou! Reageer nu met jouw CV en motivatie.

Bekijk deze vacature »

Project Engineer / Project Leider Machinebouw

Rotterdam - Werktuigbouw

Dit bedrijf is toonaangevend in de High Tech Machinebouw waarin zij opereert, door constant te innoveren houden ze hun leidinggevende positie stevig vast. Wil jij aan de slag bij de marktleider? Reageer dan nu op deze uitdagende functie voor Project Engineer / Projectleider

Bekijk deze vacature »

Monteur Werktuigbouwkunde en Hydrauliek

Rotterdam - Werktuigbouw

Heb jij ruime ervaring binnen de wereld van mechanica en hydrauliek en wil je graag een functie in de opbouw van specialistische voertuigen? Reageer dan nu op deze vacature en kom in aanmerking voor deze functie van Werktuigbouwkundig monteur.

Bekijk deze vacature »

Traineeship Calculator Project Engineer

Rotterdam - Werktuigbouw

Voor mijn opdrachtgever ben ik opzoek naar een Trainee Calculator industriële apparatuur / Project Engineer. Heb jij ervaring als Calculator van industriële apparatuur of ben je net klaar met een HBO opleiding in de techniek? Reageer dan nu op deze uitdagende functie!

Bekijk deze vacature »

Test en Assembly Engineer Mechatronica

Regio Den Haag - Fijnmechanische techniek

Vanwege de constante ontwikkeling binnen de branche zoeken wij voor de  machinebouw mechatronica een test engineer / opbouw medewerker. Je assembleert en bouwt diverse machines maar brengt ook verbeteringen aan en initieert verbeteringen en veranderingen.


Bekijk deze vacature »

R&D Engineer Tekenaar Inventor regio Rotterdam / Gouda / Dordrecht

Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij die communicatieve engineer met een passie voor techniek en wil je binnen een klein team werken aan de nieuwste toepassingen en deze in de eigen werkplaats tot leven zien komen? Dan is de functie van R&D Tekenaar / Engineer Inventor de regio Rotterdam / Gouda / Den Haag voor jou!

Bekijk deze vacature »

(junior) Installatiemonteur Liften

Eindhoven - Elektrotechniek

Ben jij een harde werker die zichzelf graag verder wil ontwikkelen in de techniek? Solliciteer snel!

Bekijk deze vacature »

Mechanisch monteur 5-ploegendienst

Klundert - Elektrotechniek

Op dit moment zoeken we een gemotiveerde allround monteur technische dienst die graag in 5-ploegen wil werken! 

Bekijk deze vacature »

Energiemonteur

Tiel - Werktuigbouw

Wil jij graag doorgroeien naar servicemonteur in de heftrucks? Bekijk snel onderstaande vacature.

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur mechanisch

Nijmegen - Arnhem - Apeldoorn - Mechatronica

Wij zoeken een enthousiaste servicemonteur in Oost-Nederland! 

Bekijk deze vacature »

Monteur

Oss - HVAC

Voel jij je verantwoordelijk voor alle technische storingen op een vaste locatie? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Service monteur Energie & Water

Oss - HVAC

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij graag aan de slag binnen de utiliteit? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Assistent projectleider

Moerdijk - Staalbouw / Constructies

Wil jij graag de projectleider assisteren en jezelf hierin ontwikkelen tot projectleider? Bel nu!

Bekijk deze vacature »

Werkvoorbereider

Moerdijk - Staalbouw / Constructies

Wil jij graag de voorbereiding verzorgen van complexe projecten? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Sales support engineer

Oosterhout - Werktuigbouw

Ben jij een gedreven sales engineer en wil jij je graag verder ontwikkelen bij een toonaangevend bedrijf? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Technisch commercieel relatiebeheerder

Oosterhout - Werktuigbouw

Heb jij technische kennis en ben jij commercieel ingesteld? Dan is dit de ideale functie voor jou! 

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur verpakkingsmachines

Rotterdam - Elektrotechniek

Ben jij een Servicemonteur met ervaring binnen machines en zoek jij een uitdagende nieuwe baan? Dan heeft onze opdrachtgever Antalis de perfecte baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur verpakkingsmachines

Utrecht - Elektrotechniek

Ben jij een Servicemonteur met ervaring binnen machines en zoek jij een uitdagende nieuwe baan? Dan heeft onze opdrachtgever Antalis de perfecte baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur verpakkingsmachines

's-Hertogenbosch - Elektrotechniek

Ben jij een Servicemonteur met ervaring binnen machines en zoek jij een uitdagende nieuwe baan? Dan heeft onze opdrachtgever Antalis de perfecte baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Monteur buitendienst

Breda - Elektrotechniek

Wil jij graag aan de slag in de top van de verpakkingsmachines? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Operator kook

Tilburg - Werktuigbouw

Heb jij affiniteit met de food-branche en wil jij hiermee graag aan de slag? Solliciteer dan nu! 

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur heftrucks

Geleen - Werktuigbouw

Ben jij een service monteur die van aanpakken weet? Bekijk dan snel deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur heftrucks

Venlo - Werktuigbouw

Ben jij een service monteur die van aanpakken weet? Bekijk dan snel deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur

's-Hertogenbosch - Elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een service functie binnen de pompinstallaties? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Service coördinator

Moerdijk - Motoren / Voertuigen

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zit organiseren in jouw bloed? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Mechanisch Monteur Machinebouw

Tilburg - Werktuigbouw

Wil jij samen met mechanische en elektrotechnische collega's verantwoordelijk zijn voor een complex systeem? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Projectmonteur Machinebouw

Tilburg - Werktuigbouw

Sta jij open voor internationale avonturen? En krijg jij energie van complexe en afwisselende machinebouw projecten? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Monteur Elektrotechniek

Tilburg - Elektrotechniek

Ben jij de aangewezen persoon om complexe en afwisselende machinebouw projecten te voltooien? Bekijk dan snel onderstaande vacature!

Bekijk deze vacature »

Technische Dienst Monteur

Tilburg - Werktuigbouw

Word jij enthousiast van het oplossen van (complexe) storingen aan ons machinepark? Solliciteer nu!

Bekijk deze vacature »

Ervaren Monteur Technische Dienst

Tilburg - Werktuigbouw

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren man/vrouw die de technische dienst naar een hoger niveau kan brengen. Ben jij of ken jij de persoon die wij zoeken? solliciteer nu!Bekijk deze vacature »

Allround onderhoudsmonteur technische dienst

Helmond - Werktuigbouw

Wil jij je graag bezig houden met het oplossen van elektrotechnische storingen in een machinepark? Bekijk dan onderstaande vacature!

Bekijk deze vacature »

Werkvoorbereider

Dordrecht - Industrie

Vind jij het leuk om de verantwoordelijkheid te nemen? Bel ons dan op!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Hijs- en Hefmiddelen

Moerdijk - Motoren / Voertuigen

Wij zijn per direct op zoek naar een servicemonteur die ervaring heeft in hijs- en hefmiddelen. Inspectie, certificering, onderhoud en reparatie zijn voor jou dagelijkse kost. Ben jij of ken jij iemand? Dan komen wij graag met jou in contact.

Bekijk deze vacature »

Energiemonteur

Echt - Werktuigbouw

Wil jij graag doorgroeien naar servicemonteur in de heftrucks? Bekijk snel onderstaande vacature.

Bekijk deze vacature »

Werkvoorbereider

Oosterhout - Werktuigbouw

Heb jij kennis van instrumentatie, procesautomatisering en bouwkunde? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Projectcoördinator

Oosterhout - Werktuigbouw

Ben jij organisatorisch talent en communicatief sterk? Bekijk snel deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Elektromonteur

's-Hertogenbosch - Werktuigbouw

Wil jij een combinatiefunctie van werkplaats en service? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Assemblage medewerker

's-Hertogenbosch - Elektrotechniek

Vind jij het leuk om bezig te zijn binnen de techniek? Bekijk dan snel deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Adviserend monteur

Breda - Beveiliging

Ben jij zelfstandig, communicatief vaardig en vind jij het leuk om te sleutelen op locatie? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Adviserend monteur

Leiden - Beveiliging

Ben jij zelfstandig, communicatief vaardig en vind jij het leuk om te sleutelen op locatie? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Adviserend monteur

Rotterdam - Beveiliging

Ben jij zelfstandig, communicatief vaardig en vind jij het leuk om te sleutelen bij de klant op locatie? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Junior hydrauliekmonteur

Roosendaal - Motoren / Voertuigen

Will jij jezelf ontwikkelen op het gebied van hydraulische systemen? Dan is dit de baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Meewerkend Voorman MTD

Zaltbommel - Industrie

Heb jij ervaring met werktuigbouwkundige storingen en ben je bekend in chemische fabrieken? Heb je daarnaast natuurlijk overwicht en ervaring met het aansturen van monteurs? Reageer dan snel op onderstaande vacature. 

Bekijk deze vacature »

Lasser/ijzerwerker

Oosterhout - Werktuigbouw

Ben jij handig met het samenstellen van constructies en heb je ervaring met laswerkzaamheden? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Assemblage monteur

Oosterhout - Werktuigbouw

Ben jij de aangewezen persoon om te monteren en te assembleren aan funderingsmachines? Bekijk dan snel onderstaande vacature!

Bekijk deze vacature »

Monteur Technische Dienst

Eindhoven - Mechatronica

Ben jij een Mechanisch monteur in de regio Eindhoven? Reageer dan nu op deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Hydrauliekmonteur

Roosendaal - Motoren / Voertuigen

Vind jij het een uitdaging om met hydrauliek bezig te zijn? Dan is dit de baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Heftrucks

Tilburg - Werktuigbouw

Ben jij een service gerichte monteur die van aanpakken weet? Bekijk dan snel onderstaande vacature!

Bekijk deze vacature »

Junior servicemonteur Heftrucks

Tilburg - Werktuigbouw

Wil jij graag een doorgroeien als servicemonteur in de heftrucks? Bekijk snel onderstaande vacature.

Bekijk deze vacature »

Junior Heftruckmonteur

Helmond - Werktuigbouw

Wil jij graag een doorgroeien als servicemonteur in de heftrucks? Bekijk snel onderstaande vacature.

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur heftrucks

Eindhoven - Werktuigbouw

Ben jij een service monteur die van aanpakken weet? Bekijk dan snel deze vacature!

Bekijk deze vacature »

Monteur Elektrotechniek Machinebouw

Tilburg - Elektrotechniek

Sta jij open voor een monteursfunctie met waar je te maken krijgt met diverse takken van de techniek? Lees dan snel onderstaande vacature!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur

Eindhoven - Werktuigbouw

Ben je een servicemonteur met een pro-actieve houding? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature »

Field Service Engineer

Noord-Brabant - Elektrotechniek

We zoeken een gemotiveerde servicemonteur met een breed technisch inzicht! 

Bekijk deze vacature »

Machine operator

Oosterhout - Werktuigbouw

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als machine-operator? Reageer snel! 

Bekijk deze vacature »

Monteur Technische Dienst

Oosterhout - Elektrotechniek

Zoek jij een uitdagende functie als TD in dagdienst? Reageer dan snel! 

Bekijk deze vacature »

Ijzerwerker

Raamsdonkveer - Werktuigbouw

Wil jij graag werken in een snelgroeiend bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden? Hou je van afwisselende werkzaamheden? Reageer dan nu!

Bekijk deze vacature »

Allround medewerker nieuwbouw

Dongen - Werktuigbouw

Heb jij kennis van Hydrauliek en ga jij problemen niet uit de weg? Dan is deze functie wat voor jou!

Bekijk deze vacature »

Allround monteur

Dongen - Werktuigbouw

Streef jij altijd naar perfectie en heb jij een hart voor Hydrauliek en elektra? Kijk dan snel naar deze functie!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Pomptechniek

Amsterdam - Werktuigbouw

Ben je een servicemonteur met een pro-actieve houding? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature »

Monteur Elektrotechnische Dienst

Moerdijk - Industrie

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van Monteur Elektrotechnische Dienst. Voldoe je aan onderstaand profiel? Solliciteer dan snel!

Bekijk deze vacature »

Sales Engineer

Tilburg - Installatietechniek

Ben jij een ervaren Sales Engineer op HBO-niveau? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Bekijk deze vacature »

Projectleider Constructiebouw

Heel Nederland en soms het Buitenland. - Staalbouw / Constructies

Heb jij ervaring met het leiden van multidisciplinaire technische projecten? Heb jij ervaring in de staalbouw, petrochemie, offshore of werktuigbouw? Hou jij het overzicht en kan je op verschillende niveau's communiceren. Heb je gevoel voor techniek maar verlies je ook het commerciële en financiële doel niet uit het oog? Dan is deze projectleidersfunctie voor jou!

Bekijk deze vacature »

Onderhoudsmonteur Technische Dienst

Tilburg - Elektrotechniek

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een technische dienst? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Heftrucks

Noord-Brabant - Motoren / Voertuigen

Als jij een ervaren heftruckmonteur bent die graag in de service wil werken is onderstaande functie geknipt voor jou!

Bekijk deze vacature »

Energiemonteur

Eindhoven, Tilburg, Den Bosch - Werktuigbouw

Wil jij graag doorgroeien naar servicemonteur in de heftrucks? Bekijk snel onderstaande vacature.

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur mechanisch

Roosendaal - Mechatronica

Wij zoeken een enthousiaste servicemonteur in West-Brabant en Zeeland! 

Bekijk deze vacature »

Monteur Lasapparatuur

Rotterdam Botlek - Mechatronica

Ben jij een onderhoudsmonteur en heb jij kennis op zowel elektrotechnische als mechanische gebied. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je zowel op de werkplaats als op locatie gaat werken? lees dan snel verder. 

Bekijk deze vacature »

Monteur Hijs en Hefmiddelen

Rhoon - Werktuigbouw

Ben jij een Monteur/ Inspecteur Hijs en Hefmiddelen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Laat gauw jouw CV achter!

Bekijk deze vacature »

Werkplaatsmonteur

Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een leuke werkplaatsfunctie in de regio Rotterdam? Lees dan snel verder.

Bekijk deze vacature »

Project Engineer Automatisering

Regio Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij een techneut in hart en nieren, heb je affiniteit met machinebouw, ervaring met CAD en vind je het boeiend om direct betrokken te zijn bij de complete project engineering van technisch hoogwaardige producten en installaties? Dan maken we graag kennis met jou!


Bekijk deze vacature »

Engineer Glastuinbouw

Regio 's-Gravenzande - Staalbouw / Constructies

Ben jij een ervaren Engineer die kennis heeft van 2D en 3D tekeningen? Zie jij uitdaging in het technisch uitwerken van systeemoplossingen? Wellicht is dit dan de vacature voor jou.  

Bekijk deze vacature »

Technisch Operator

Regio Den Haag - Werktuigbouw

Ben jij opzoek naar een mooie uitdagende functie als technisch operator? Wil jij werken in een mooi internationaal bedrijf? Dan heb ik de juiste vacature voor jou!

Bekijk deze vacature »

Onderhoudsmonteur Lifttechniek

Honselersdijk - Elektrotechniek

Ben jij een monteur met veel interesse in een onderhouds-/servicefunctie in de lifttechniek? Lees dan hier verder!

Bekijk deze vacature »

Monteur Technische Dienst

Ede - Elektrotechniek

Zoek jij een nieuwe uitdaging als monteur in de technische dienst in een werkomgeving bestaande uit een continue draaiend productieproces? Lees dan hier verder.

Bekijk deze vacature »

Technische Dienst Monteur

Rotterdam - Elektrotechniek

We zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar monteur voor de technische dienst in een productieomgeving. Interesse? Reageer dan hier.

Bekijk deze vacature »

1e Servicemonteur

Leiden - Installatietechniek

Zoek jij een nieuwe uitdaging als servicetechnicus binnen de werktuigbouwkundige installaties? Reageer dan hier.

Bekijk deze vacature »

Technische Dienst Monteur

Rotterdam - Werktuigbouw

Zoek jij een nieuwe uitdaging als technische dienst monteur en wil jij aan de slag bij diverse grote opdrachtgevers. Heb jij kennis van het onderhouden van divers industrieel materiaal, zowel groot als klein?  Dan is deze afwisselende baan voor jou. Bekijk deze vacature »

Aankomend Machine Operator Spuitgieten

's-Gravenzande - Werktuigbouw

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en heb je net je opleiding afgerond, heb jij een passie voor sleutelen aan machines en werk je graag in een dynamisch omgeving? Dan is de functie Aankomend Machine Operator Spuitgieten iets voor jou. 

Bekijk deze vacature »

(Senior) Service Engineer Hydrauliek

Papendrecht / Internationaal - Motoren / Voertuigen

Ben jij op zoek naar een internationale service functie en wil jij werken aan hydraulische systemen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

Monteur Hef/Hijs Binnendienst

Vlaardingen - Motoren / Voertuigen

Ben jij een mechanisch monteur die het sleutelen echt in de vingers heeft? Heb jij affiniteit met hef- en hijsmiddelen? Dan is deze functie iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

CNC Frezer Fijnmechanisch

Regio Dordrecht - Fijnmechanische techniek

Heb jij ervaring met CNC Freeswerkzaamheden? Zowel seriematig als maatwerk? Wij zijn op zoek naar een CNC Frezer die precies kan werken met fijnmechanische onderdelen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan zien wij jouw sollicitatie graag binnen komen. 

Bekijk deze vacature »

Mechanische TD monteur

Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij een allround mechanische TD monteur? Heb jij zowel Hydraulische & pneumatische kennis en ben jij bekend met het oplossen van storingen hierin? en ben je woonachtig in de regio Rotterdam? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. 

Bekijk deze vacature »

Plaatbankwerker Nieuwbouw

Omgeving Rotterdam - Werktuigbouw

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een (startende) Plaatbankwerker. Wil jij graag werken aan nieuwbouwproducten in een fijnmechanische omgeving? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

CNC-Frezer / Programmeur

Hardinxveld-Giessendam - Werktuigbouw

Ben jij zelfstandig of beginnend CNC Frezer? Dan is dit misschien wel de baan voor jou!

Bekijk deze vacature »

Meewerkend Voorman

Omgeving Zoetermeer - Motoren / Voertuigen

Wil jij werken bij één van de grootste speler in het rollend materiaal? Wil jij werken bij een organisatie welke internationaal handelt? Wil jij werken bij een opdrachtgever waar er een familiecultuur heerst? En wil jij aan de slag als leidinggevende op de werkplaats? Dan is dit de vacature voor je. 

Bekijk deze vacature »

Werkvoorbereider Piping

Regio Rotterdam - Werktuigbouw

Wil je als werkvoorbereider bijdragen aan interessante projecten in de industrie? Dan is deze functie iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

Tekenaar/Constructeur Machinebouw

Regio Zwijndrecht - Werktuigbouw

Ben jij de enthousiaste tekenaar/constructeur in de machinebouw die wij zoeken? Lees dan snel verder!  

Bekijk deze vacature »

Service monteur hydrauliek

Omgeving Alblasserdam - Werktuigbouw

Een mooie functie als service monteur in de hydrauliek.


Ben je bekent met winches, takels vijzels en powerpacks, en heb je geen problemen om buiten Nederland te werken? Dan is deze vacature wat voor jou.

Bekijk deze vacature »

Hydrauliek monteur

Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij bekend met hydraulische componenten en installaties? Reageer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Samensteller

Utrecht - Werktuigbouw

Wij zijn op zoek naar een IJzerwerker/Constructiewerker met een goede dosis motivatie. Woon jij in een straal van max. 20 km bij Utrecht en komt je kennis overeen met de werkzaamheden? Dan is deze functie iets voor jou.

Bekijk deze vacature »

Monteur Zwaar Materieel Machinepark

Regio Drechtsteden - Werktuigbouw

Wij zijn met enige spoed op zoek naar een Monteur Verhuur. Voldoe je aan onderstaand profiel en heb je interesse in deze vacature? Dan horen wij jouw graag. 

Bekijk deze vacature »

Buitendienst Monteur Compressoren

Naaldwijk - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een functie als monteur van o.a. compressoren? En heb jij interesse in deze functie? Reageer dan direct. 

Bekijk deze vacature »

Allround Monteur Machinepark

Hellevoetsluis - Werktuigbouw

Wij zijn per direct op zoek naar een allround monteur met een brede kennis in een technische dienst omgeving. Denk jij het machinepark te kunnen onderhouden? Reageer dan op deze vacature. 

Bekijk deze vacature »

Constructiebankwerker/Mallenmaker Kassenbouw

Omgeving Westland - Werktuigbouw

Ben jij secuur en heb je technisch inzicht? Heb jij ervaring met het MIG-MAG lasproces? En toevallig ervaring met het programmeren van een lasrobot? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature »

Onderhoudsmonteurs Machinebouw WTB/E

Omgeving Westland - Werktuigbouw

Wij zijn per direct op zoek naar goede onderhoud- /storingsmonteurs in de machinebouw. Houd je ervan om storingen op te lossen? Heb je ervaring met machines? Laat het ons weten. 

Bekijk deze vacature »

Storings- en onderhoudsmonteur Elektrotechniek

Hoek van Holland - Elektrotechniek

Ik ben op zoek naar een ervaren, enthousiaste en leergierige onderhouds- /storingsmonteur elektrotechniek voor onze klant. Ben jij of ken jij deze persoon? Reageer dan direct!

Bekijk deze vacature »

Tekenaar (Projectleider/Engineering)

Oud-Beijerland - Werktuigbouw

Wij zijn per direct op zoek naar een Tekenaar voor de afdeling Engineering. Voldoe je aan onderstaand profiel dan komen wij graag met jou in contact. 

Bekijk deze vacature »

Technisch Specialist Drukregelaars

Nieuw-Vennep - Fijnmechanische techniek

Eén van onze opdrachtgevers is momenteel op zoek naar een Technisch Specialist in drukregelaars. Heb jij ervaring met assemblage- en testwerkzaamheden? En lijkt deze functie iets voor jou, reageer dan direct. 

Bekijk deze vacature »

Onderhoudsmonteurs Voertuigen en Installaties

Amsterdam - Motoren / Voertuigen

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar goed onderlegde onderhoudsmonteurs met een brede werktuigbouwkundige kennis en ervaring. Voldoe jij aan onderstaand profiel? Dan is deze vacature iets voor jou. 

Bekijk deze vacature »

Kantperser

Gouda - Werktuigbouw

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Kantperser. Heb jij ervaring opgedaan in de metalen plaatwerk branche en spreekt deze functie jou aan? Reageer dan gelijk. 

Bekijk deze vacature »

Werkplaatsmonteur diverse trucks

Regio Dordrecht - Motoren / Voertuigen

Wij zijn per direct op zoek naar een proactieve allround monteur voor de werkplaats. Heb jij relevante werkervaring waarbij je werkbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden hebt gecombineerd? Dan is dit wellicht de functie waar je naar op zoek bent. 

Bekijk deze vacature »

Assemblage Monteur Nieuwbouw Machines

Regio Dordrecht - Werktuigbouw

Wij zijn op zoek naar een ervaren assemblage monteur van grote machines en bij voorkeur in de fundering/bouw. Heb jij ervaring en ben je op zoek? Dan kom ik graag met jou in contact.

Bekijk deze vacature »

Allround Service Monteur Bouwmachines

Standplaats Giessenburg - Werktuigbouw

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker met een Werktuigbouwkundige achtergrond en hydraulische kennis. Voldoe jij aan onderstaand profiel? Neem dan contact met ons op. 

Bekijk deze vacature »

Assemblagemonteur

Omgeving Dordrecht - Werktuigbouw

Voor onze opdrachtgever in de funderingsapparatuur ben ik op zoek naar een ervaren man op het gebied van hydrauliek, zwaar materieel en assemblage? Ben jij of ken jij deze persoon? Reageer dan op de vacature. 

Bekijk deze vacature »

Productiemedewerker CNC Freesmachine

Zevenhuizen - Werktuigbouw

Momenteel zijn wij op zoek naar een productiemedewerker voor een CNC Freesmachine, die ervaring heeft met houtbewerking. Ben jij of ken jij zo iemand? Reageer dan direct. 

Bekijk deze vacature »

Productie manager

s-Gravenzande - Werktuigbouw

Ben jij een ervaren Productie manager en ben jij opzoek naar een mooie nieuwe uitdaging? Heb jij ervaring in het efficiënt en effectief inzetten van mensen, middelen en materialen? Reageer dan direct. 

Bekijk deze vacature »

Engineer Plaatwerk

Groot-Ammers - Werktuigbouw

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/tekenaar/constructeur met ervaring in het het tekenen en construeren van dun plaatmateriaal.

Bekijk deze vacature »

Eindmonteur / Inbedrijfsteller Machinebouw (Internationaal)

Rotterdam - Werktuigbouw

Heb jij ervaring met het inbedrijfstellen van machines? Reageer dan nu op deze mooie functie. 

Bekijk deze vacature »

Engineer/Constructeur Werktuigbouw/Offshore/Machinebouw

Rotterdam - Werktuigbouw

Vind jij het leuk om aan (grote) constructies te werken en heb je affiniteit met offshore, scheepsbouw en machinebouw? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bekijk deze vacature »

Constructiebankwerker Zwaar Materieel

Utrecht - Werktuigbouw

Wij zijn per direct op zoek naar een Constructiebankwerker die ervaring heeft met zwaar en groot materieel. Ben jij een constructiebankwerker en heb je ervaring met onderstaande? Dan komen wij graag met jou in contact. 

Bekijk deze vacature »

Technisch Commercieel Engineer

Regio Nieuwegein - Werktuigbouw

Vanwege uitbreiding van het verkoopteam hebben wij een vacature beschikbaar voor Technisch Commercieel Engineer (binnendienst) fulltime. Voldoe je aan onderstaand profiel? Dan komen wij graag met jou in contact. 

Bekijk deze vacature »

Verkoper Binnendienst Kraansystemen

Regio Nieuwegein - Werktuigbouw

In verband met uitbreiding van het verkoopteam zijn wij per direct op zoek naar een Verkoper Binnendienst fulltime. Voldoe je aan onderstaand profiel en/of heb je interesse? Reageer dan nu.

Bekijk deze vacature »

CNC Operator

Barendrecht - Werktuigbouw

Ben jij een ervaren CNC operator en opzoek naar een uitdagende baan waar je hoogwaardige producten gaat maken? Solliciteer dan op deze vacature

Bekijk deze vacature »

Monteur Generatoren

Regio Drechtsteden - Werktuigbouw

Voor onze klant die actief is in producten voor de beroepsvaart zijn wij op zoek naar een Monteur die het leuk vind zich te specialiseren op het gebied van generatoren en scheepsmotoren. 

Bekijk deze vacature »

Medewerker Customer Support Werktuigbouwkunde

Giessenburg - Werktuigbouw

Voor onze opdrachtgever actief in funderingsequipment zijn wij op zoek naar een Customer Support Medewerker. Voldoe je aan onderstaand profiel? Reageer dan op de vacature.

Bekijk deze vacature »

Werkplaatsmonteur transportmiddelen

Zwijndrecht - Motoren / Voertuigen

Ben jij op zoek naar een leuke werkplaatsfunctie en houdt je van sleutelen aan motorvoertuigen? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Bekijk deze vacature »

Design Engineer / Constructeur

Oud-Beijerland - Werktuigbouw

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren tekenaar/constructeur die ervaring heeft met Inventor. Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature. 

Bekijk deze vacature »

Medewerker verhuur

Regio Drechtsteden - Werktuigbouw

Ter vervanging van een van de medewerkers zijn wij op zoek naar een Medewerker Verhuur. Voldoe je aan het profiel en lijkt het je een leuke baan? Reageer dan op de functie. 

Bekijk deze vacature »

Service monteur rotating

Rotterdam - Werktuigbouw

Voor een opdrachtgever in Rotterdam ben ik op zoek naar een service monteur met ervaring in rotating equipment. Heb je altijd al op locatie werkzaamheden willen uitvoeren? Dan is deze functie wat voor jou!

Bekijk deze vacature »

Technisch rotating specialist Elektro/Mechanisch

Rotterdam - Werktuigbouw

Voor een leuk bedrijf in hartje Rotterdam ben ik op zoek naar een ervaren technisch specialist die kennis heeft op het gebied van Elektrotechniek (E&I) en Mechanische werkzaamheden (Rotating). Ben jij de persoon voor deze functie? Reageer dan op de vacature.

Bekijk deze vacature »

Monteur mechanische aandrijvingen

Zevenhuizen - Werktuigbouw

Ben jij een echte servicetechnicus met ervaring in Rotating Equipment? Vind jij het leuk om op verschillende locaties te werken? Reageer dan nu op deze vacature. 

Bekijk deze vacature »

CNC Verspaner Fanuc

Ridderkerk - Werktuigbouw

Ben jij een ervaren CNC Draaier Fanuc en wil je werken in een machinefabriek? Reageer dan op deze vacature. 

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Kranen

Regio Utrecht/Leiden - Werktuigbouw

Ben jij een servicemonteur met ervaring in de kranen, liften of ander hijs- en hefmateriaal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature »

Ervaren constructeur

Rotterdam - Werktuigbouw

Wil jij aan de slag bij een toonaangevend bedrijf binnen de food en non-food industrie in de omgeving van Hoeksche Waard dan is dit de baan voor jou!  

Bekijk deze vacature »

Buitendienst monteur grondverzetmachines

's-Gravendeel - Motoren / Voertuigen

Voor onze klant zijn wij per direct op zoek naar een buitendienst monteur met ervaring in grondverzetmachines, denk hierbij aan graafmachines en verreikers. Ben jij of ken jij deze persoon? Reageer dan op deze vacature. 

Bekijk deze vacature »

Servicemonteur Mechanisch / Elektrisch

Rotterdam - Werktuigbouw

Ben jij op zoek naar een service functie waarbij je werkt aan (diesel)motoren en noodstroomaggregaten? Reageer dan nu en wie weet is dit je nieuwe baan!

Bekijk deze vacature »

CNC Frezer

Rotterdam - Werktuigbouw

Een uitdagende baan voor een ervaren CNC Frezer binnen de maritieme sector.

Bekijk deze vacature »

Monteur machinebouw

Delft - Werktuigbouw

Ter versterking van de technische dienst bij onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren monteur werktuigbouwkunde. 

Bekijk deze vacature »

Direct contact


Bellen Stuur uw CV