Jouw adviseur... David Nièpce

David, sinds 4 maanden werkzaam bij AXS Techniek. Na zijn opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam is hij via HBO Young Professionals hier terecht gekomen. Dit interview staat in het teken van David, werkzaam op de afdeling Elektrotechniek.

Jouw adviseur... David Nièpce

David, vertel eens iets over jezelf.

Ik ben David, 24 jaar oud en woon in Nieuw Vossenmeer (Noord-Brabant). Ik ben een fanatiek voetballer bij de Tholense Boys in het 1e elftal dat uitkomt in de 2e klasse zaterdag. Verder ben ik altijd in voor een feestje in mijn vrije tijd.

Hoelang ben je hier al werkzaam en hoe ben je hier gekomen?

Ik ben hier nu 4 maanden werkzaam. Na mijn opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam ben ik benaderd door HBO Young Professionals. We hebben een aantal gesprekken gevoerd en zo ben ik hier terecht gekomen. Ik had een super goed gevoel bij AXS Techniek en besloot de uitdaging aan te gaan.

Wat vindt je tot nu toe van AXS Techniek?

Het is een uitdagende baan waarbij je in zeer uitdagende situaties terecht komt. Je krijgt hier bij AXS een goede begeleiding wanneer je hier net komt werken. Je krijgt daarnaast ook vooral de ruimte om je zelfstandig te ontwikkelen. Het constant afwisselen van contact met een klant of een kandidaat is heel prettig en uitdagend.

Wat is jouw toegevoegde waarde binnen AXS Techniek, en wat maakt het werk hier zo leuk?

Ik toon altijd mijn maximale inzet en ik probeer een beetje Brabantse gezelligheid op het kantoor toe te voegen. Ons team is relatief jong, er zijn veel gedeelde interesses en dat komt de sfeer en onderlinge relaties erg ten goede. Wat ik heel mooi aan het werken bij AXS Techniek vind is om het hele proces te begeleiden. Je begint vaak bij het opbellen van een dan nog onbekend persoon om hem/haar uiteindelijk te helpen aan een gewenste nieuwe baan. Hetzelfde geldt voor klanten waarmee je uiteindelijk een goede klantrelatie gaat opbouwen.

Wanneer haal jij voldoening uit je werk?

Ik haal voldoening uit mijn werk wanneer iemand heel gericht opzoek is naar een functie en ik diegene aan die functie kan helpen. Optimale tevredenheid van kandidaat en klant is het mooiste wat er is.

Wat is jouw visie op de technische arbeidsmarkt?

Ik ben heel erg benieuwd naar de verandering van de technische markt. Zelf zit ik nog niet zo lang in het vak dus heb ik nog weinig verandering meegemaakt.

Van mijn collega’s hoor ik dat er de afgelopen jaren veel veranderd is, dus ben ik benieuwd wat de toekomst gaat brengen. Ik denk dat mensen kritischer opzoek gaan naar een functie. Dat mensen meer om zich heen gaan kijken. Niet dat mensen naar een andere functie gaan kijken maar meer dat de omgeving en de sfeer van het bedrijf leidend gaan zijn in de keuze van kandidaten voor een bedrijf.

Waarom zou je als kandidaat voor AXS Techniek kiezen?

Onze collega’s willen altijd het beste voor de kandidaten.  Wij adviseren de kandidaat en klant op een zo eerlijk en oprecht mogelijke manier. We maken geen valse beloftes en dat onderscheidt ons van de concurrenten. 

Onze locaties

Rotterdam

Strevelsweg 700-301
3083 AS Rotterdam
 : +31 (0)10 410 35 36
 : +31 (0)6 290 20 166
 : info@axstechniek.nl

Amsterdam

WTC - Amsterdam
 : +31 (0)20 575 31 31
 : +31 (0)6 290 20 166
 : amsterdam@axstechniek.nl

Breda

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
 : +31 (0)76 206 10 00
 : +31 (0)6 574 43 018
 : breda@axstechniek.nl