Jouw adviseur... Marco Klaus

Marco, is sinds mei 2018 werkzaam bij AXS Techniek op de afdeling Werktuigbouwkunde. Hij heeft zijn HBO studie Small Business en Retail Management in 2018 met succes behaald en werkt sindsdien fulltime bij AXS Techniek. Marco vindt het contact met klanten en kandidaten het leukst, hier haalt hij zijn gedrevenheid dan ook vandaan. Lees snel verder over Marco en zijn werkzaamheden binnen AXS Techniek.

Jouw adviseur... Marco Klaus

Marco, wat kan je me over jezelf vertellen

Ik ben Marco, 29 jaar en mijn hobby is voetbal kijken. Ik ben op dit moment fulltime in dienst bij AXS Techniek als adviseur, in ben eigenlijk direct fulltime in dienst bij AXS Techniek gegaan na het afronden van mijn HBO studie. Voordat ik kwam werken bij AXS Techniek ben ik begeleider geweest bij een kaart verkoop bedrijf. Daar hielp ik jonge mensen aan een baan.

Hoelang ben je hier nu werkzaam en hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik werk nu iets langer dan twee jaar bij AXS Techniek. HBO Young Professionals heeft mij benaderd. Ik heb het hier nu prima naar m’n zin. Het is echt de grote stap geweest die ik graag wilde maken vanuit mijn studie.

Wat ik het leukste vind hier is het contact met kandidaten en klanten, dit was iets wat ik vanuit mijn studie graag wilde. Verder vind ik het interessant om het hele proces met de kandidaat te doorlopen. De uitdaging om werkende mensen over te kunnen halen om bij een klant van ons te gaan werken.

Wat is jouw toegevoegde waarde binnen AXS Techniek?

Ik denk dat ik een goede energie en sfeer breng op de werkvloer. Daarnaast ben ik ook zeer behulpzaam naar mijn collega’s, kandidaten en opdrachtgevers.

Waar haal je voldoening uit/ wanneer is het voor jou een geslaagde dag?

Ik houd heel erg van afwisselend werk. Dat is hier zeker mogelijk, dit geeft mij een goed gevoel. Ik ben niet de hele dag bezig met 1 ding zoals hele dagen kandidaten bellen of gesprekken voeren. Niet 1 dag is hetzelfde, elke dag zijn er wel onverwachte situaties.

Wat is jouw visie op de technische arbeidsmarkt, ook voor de toekomst?

Ik zie een hoop kansen. Ik denk dat er een verschuiving gaande is van het uitvoerend personeel naar meer bedrijfsbureau personeel. Momenteel is er veel vraag naar uitvoerend personeel maar een tekort van het aanbod. Dit is een uitdaging.

Omdat er een tekort is aan uitvoerend personeel worden de salarissen daarvoor hoger. Ook wordt het uitvoerend personeel steeds meer gewaardeerd in tegenstelling tot vroeger. Door de hogere salarissen en de waardering wordt het dus aantrekkelijker voor het uitvoerend personeel.

Waarom zou je als kandidaat voor AXS Techniek kiezen?

Wij zijn een team strevend naar kwaliteit en waar ruimte is voor lol. Wij zijn er echt voor de kandidaten. Dit uit zich d.m.v. de kennismakingsgesprekken die wij hebben met de kandidaten, het nauwe contact met de kandidaat en de nazorg. Dit houdt in dat wij nog contact hebben met de kandidaat nadat diegene geplaatst is. Wij zetten altijd het beste beentje voor, voor de kandidaat en gaat de kandidaat altijd boven het eigen succes. Bij ons ben je geen nummertje en wij werken met gevoel.

Onze locaties

Rotterdam

Kralingseweg 233-1
3062 CE Rotterdam
 : +31 (0)10 410 35 36
 : +31 (0)6 420 61 241
 : info@axstechniek.nl

Amsterdam


WTC - Amsterdam
 : +31 (0)20 575 31 31
 : +31 (0)6 420 61 241
 : amsterdam@axstechniek.nl

Breda

Ceresstraat 1
4811 CA Breda
 : +31 (0)76 206 10 00
 : +31 (0)6 574 43 018
 : breda@axstechniek.nl