• Wij zijn AXS Techniek.

    Specialist voor banen in de techniek.

Vacatures in de techniek

Voor mensen die 't maken

Wij zijn partner en adviseur voor de makers en de vakmensen in deze sector. We houden van vakmanschap, van techniek, van maken en van de makers. Waar onze vakmensen oplossingen bedenken, creëren, ontwerpen of maken in hun werk, leggen wij verbindingen met mensen. Dat doen we voor mbo’ers en hbo’ers die expert zijn in hun vak. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd waar we in vertrouwen. We willen onze klanten en vakmensen leren kennen. Als specialist weten we wat er nodig is en met onze vakkennis en ervaring wordt de juiste match gemaakt. 

Onze werkwijze en regio's

Een stap verder gaan

'Met onze werkwijze gaan we een stap verder dan andere spelers binnen de techniekbranche. Groei betekent veel voor ons. Wij helpen jou om jezelf te blijven ontwikkelen. Als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die wij je kunnen bieden, dan ben je welkom voor een persoonlijk gesprek in Rotterdam, Breda, Amsterdam. In dit eerste gesprek bespreken we wat jouw uitgangspunten en wensen voor een nieuwe functie zijn. We nemen alle tijd om jouw cv en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt te bespreken.

Bekijk de video's

Mensen die 't maken

Andrew vertelt over zijn ervaringen met AXS Techniek. En het gekste moment wat hij ooit heeft meegemaakt op werk.
Wesley vertelt over zijn leven, een biertje met collega's en het worden gezien als individu door AXS Techniek.
  • Wij leggen
    de verbinding

Wij maken
samen succes

Begeleiding en coaching

Bij de volgende stap stellen we jou voor aan bedrijven die matchen met jouw profiel. Dit zijn bedrijven waarvan wij de cultuur, de personeelsbehoefte en de carrièremogelijkheden goed kennen. Ga jij het vervolgens maken bij één van deze bedrijven? Dan stopt onze begeleiding niet. Integendeel zelfs, want onze begeleiding krijgt veel meer inhoud. Denk bijvoorbeeld aan evaluaties en het verzorgen van trainingen. Wij zorgen ervoor dat jij kunt blijven werken op de plekken waar jij het beste tot jouw recht komt.
AXS Service en support

Vragen?

Bel, mail of app mij. Ik sta voor je klaar.
AXS Service en support Service & support