• Liefde voor
    het maken.

    Onze diensten

En waar we goed in zijn

WAT WE DOEN

Wil je werken via AXS Techniek? Dat kan op verschillende manieren. 
Detachering
Zoek je werk op projectbasis of een vaste baan? Dan kan AXS Techniek vergaande carrière afspraken maken over opleidingen, een auto van de zaak en een vast dienstverband. In de afgelopen 25 jaar hebben talloze kandidaten een vaste baan gevonden via AXS Techniek.
Korte projecten
Zoek je werk voor korte tijd en wil je maximale vrijheid, dan is het werken op projectbasis ideaal. Je maakt kennis met diverse opdrachtgevers en je doet op deze manier veel ervaring op. De perfecte manier om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.
Werving & Selectie
Ben je direct op zoek naar een vaste baan? Wij begeleiden jou het gehele traject bij onze opdrachtgever, waarna je direct in dienst treed.
Freelance projecten
Veel ambitieuze technici maken de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. ZZP’er zijn betekent ook: alles zelf regelen. Denk aan administratie, belastingen, verzekeringen en acquisitie. Daar zit je als techneut niet altijd op te wachten. Wij snappen dit. Daarom hebben wij AXS Freelance adviseurs die jou kunnen ondersteunen als zaakwaarnemer.

Persoonlijke aanpak

We willen onze klanten en vakmensen leren kennen. Als specialist weten we wat er nodig is en kunnen we met al onze vakkennis en ervaring de juiste match maken. Bij ons geen vluchtige kennismaking dus, maar juist diepgaande gesprekken die ergens over gaan en jou verder kunnen helpen. Boven alles geloven we in mensen. Onze eigen mensen en de mensen die we plaatsen, de makers. Door persoonlijk contact, oprechte interesse en echt vertrouwen maken we meer en komen we verder.

De juiste match

Dit betekent een optimale begeleiding naar een (nieuwe) baan waarin je persoonlijk wordt gecoacht en ondersteund door AXS Techniek. Wij stellen jouw wensen centraal en maken, door onze kennis van de technische arbeidsmarkt, vervolgens de perfecte match.

de persoonlijke schakel

AXS Techniek is de persoonlijke schakel in personeelsbemiddeling, ook voor jou. Ben jij op zoek naar een technische uitdaging die jou volledig op het lijf geschreven is? Neem dan snel contact op met AXS Techniek. Lijkt een vacature niet helemaal aan te sluiten bij jouw wensen, maar ben je toch nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag onze adviseurs dan naar de mogelijkheden van werken en leren (inclusief opleiding).