• Werken
    en leren .

Maak meer. Van jezelf.

Opleidingen voor onze makers

AXS Techniek helpt jou niet alleen met het vinden van een passende baan in de technische sector, maar wij regelen ook een passende vmbo-, mbo-, hbo-opleiding of training. Wij willen dat jij jezelf als expert blijft ontwikkelen en steeds nieuwe kansen en uitdagingen aangaat.

Wij regelen voor jou een kosteloze opleiding via onze eigen AXS Academy of erkende opleidingsinstituten waarmee we nauw samenwerken. Je zult je opgedane kennis meteen toepassen in praktijk bij onze opdrachtgevers. Je haalt dus een diploma of certificaat terwijl je werkt!

Het aanbod

Wat voor opleidingen en trainingen kun je bij AXS Techniek volgen? Je zou bijvoorbeeld een cursus zoals NEN3140 of VCA certificaat bij ons kunnen behalen. Of een volledige opleiding of training op mbo- of hbo-niveau. Bijvoorbeeld Mbo basisopleiding Installatietechniek of een opleiding in Piping Design & Engineering.

Daarnaast werkt AXS Techniek samen met erkende opleidingsinstituten op vmbo-, mbo- en hbo-niveau zoals:

  • BBL-opleidingen
  • Associated Degree trajecten
  • Specifieke en gerichte techniektrainingen
  • Veiligheidstrainingen
  • ROVC

Mogelijkheden

Begeleiding
Onze adviseurs zullen in samenwerking met de opdrachtgever en het erkende opleidingsinstituut jou zo goed mogelijk begeleiden. Loop je ergens tegen aan dan helpen wij je graag!
Vakgebieden
Het is mogelijk om in elk vakgebied een opleiding of training te volgen. De vakgebieden waarin wij werkzaam zijn kun je hier vinden.
Locatie
Er zal in de keuze van de opleiding of training rekening gehouden worden met de woonplaats van jou en kiezen altijd een opleidingsinstituut bij jou in de buurt.
Baangarantie
Omdat je bij één van onze opdrachtgevers leert en werkt zul je na het opleidingstraject hier in dienst gaan om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien als persoon en techneut.
AXS Service en support

Begin met leren

Werken én leren iets voor jou? Neem dan contact met ons op.
AXS Service en support Service & support