Interne Vacatures

Nieuwe collega's

AXS Techniek is doorlopend op zoek naar nieuwe collega's. Voor onze commerciële afdeling kunnen wij altijd nieuw talent gebruiken.

Heb je een HBO opleiding en kennis of ervaring in de commercie? Zoek je een baan met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden in de personeelsbemiddeling waarbij je continue wordt getraind met als doel een TOP-accountmanager te worden? Klik hier voor de vacature

Op onze groeiende vestiging in Breda zijn we op zoek naar een nieuwe adviseur! De persoon de we zoeken heeft veel ambitie en wil graag meegroeien met de vestiging en de organisatie. Wil jij werken binnen een jong team, heb je een commerciële en ambitieuze instelling én ben je op zoek naar een organisatie met veel perspectief, vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden? Kom dan het team van AXS Techniek versterken! Klik hier voor de vacature.

Nieuwe collega

Zoek je een uitdagende baan? 

AXS Techniek kan je dit bieden in een jong enthousiast team. Je krijgt volop carièrre kansen, doorgroeimogelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen. Wil je meer informatie? Bel dan 010 - 4103536 of stuur je CV naar info@axstechniek.nl of solliciteer direct.

AXS Techniek - Mensen die het maken