• Wij leggen
    de verbinding.

    Werken met AXS Techniek

Voor werkgevers

Onze diensten

AXS Techniek is gespecialiseerd in het detacheren van technisch uitvoerend en technisch leidinggevend personeel. Ook op het gebied van Engineering kunt u bij ons terecht. Wij kennen onze medewerkers persoonlijk.

Detacheren van technici
Heeft u personeel nodig voor één of meerdere projecten of zoekt u structurele versterking van uw team? Wij kunnen u snel aan de juiste mensen helpen. U kunt ons bereiken per e-mail op info@axstechniek.nl of bellen met 010-4103536. 
Detacheren: maatwerk en verdergaande afspraken
In een detacheringscontract kunnen we allerlei aspecten vastleggen. Bijvoorbeeld de werkperiode en opzegtermijn maar ook carrièreafspraken. Kortom, binnen een kader van wederzijdse verplichtingen biedt een detacheringscontract vele mogelijkheden. 
Freelancers
Ook voor toekomstige en ervaren ZZP’ers hebben wij vele mogelijkheden en interessante (langdurige) projecten. Wij regelen de contracten en de betalingen tussen de opdrachtgever en de freelancer. 

Een greep uit onze opdrachtgevers

De beste kwaliteit
voor u

AXS Techniek is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen technisch personeel en organisaties. Kwaliteit staat daarbij centraal en wij zijn ervan overtuigd dat we de beste kwaliteit kunnen leveren met onze kenmerkende persoonlijke aanpak. Als specialist weten we wat er nodig is en kunnen we met al onze vakkennis en ervaring de juiste match maken.

Flexibiliteit en zekerheid door kwaliteit

Mensen met de juiste competenties direct voor u inzetbaar

Naast kwaliteit hechten wij ook waarde aan flexibiliteit en zekerheid voor u. Mensen met de juiste competenties direct voor u inzetbaar hebben als de werkdruk toeneemt, maar ook snel kunnen afbouwen als u in wat rustiger vaarwater komt. Om zekerheid voor u te creëren, vinden wij het belangrijk dat de mensen die wij selecteren naadloos bij uw bedrijfscultuur passen. Daarbij vertegenwoordigen zij met hun kwaliteiten een belangrijke meerwaarde voor uw organisatie. Die zekerheid heeft u nodig binnen uw organisatie.

Flexibiliteit en zekerheid door kwaliteit vormen dan ook de uitgangspunten voor de AXS groep. Wij hanteren dan ook zeer onderscheidende ‘no cure no pay’ regelingen.

Partner zijn van AXS Techniek

REACTIES

AXS Service en support

Meer weten?

Bel, mail of app mij. Ik sta voor je klaar.
AXS Service en support Service & support