• Stel een vraag.

  En krijg antwoord

Vind jouw antwoord hier

VRAGEN VAN BEDRIJVEN

We willen onze klanten en vakmensen leren kennen. Als specialist weten we wat er nodig is en kunnen we met al onze vakkennis en ervaring de juiste match maken. Heeft u een vraag voor ons? Dan staat het antwoord wellicht hieronder vermeld. Zo niet, neem dan contact met ons op!
 • De adviseurs bij AXS Techniek zijn gespecialiseerd in uw vakgebied. Ze kennen de markt en spreken dagelijks bedrijven en kandidaten in de technische branche. Als u ondersteuning nodig heeft bij uw wervingsproces of een sparringpartner wil voor een langer termijn dan bent u bij AXS Techniek aan het juiste adres. Wij willen uw bedrijf leren kennen en kunnen daarom op korte en lange termijn ontwikkelingen inspelen. Onze klanten zijn enthousiast over ons en wij over onze klanten. Bekijk onze testimonials om te zien wat onze klanten zeggen: www.axstechniek.nl/testimonialsklanten 
 • AXS Techniek is in alle technische sectoren actief. Dit gaat van een kleine installateur tot grote scheepswerven of een engineersbureau. Per vakgebied zijn er gespecialiseerde adviseurs die de markt goed kennen en daarbinnen een klantenportefeuille beheren. Wij doen alleen zaken met klanten die op zoek zijn naar een samenwerking voor de lange termijn. Wij kunnen bedrijven alleen ondersteunen als alle betrokken partijen gaan voor een partnership. 
 • AXS Techniek voldoet aan de strengste certificeringen en controles. Zo zijn we een van de oprichters van de NBBU, daarbij zijn we al jaren gecertificeerd de volgende erkenningen: VCU, NEN 4400-1 Stichting Normering Arbeid, WKA, Kenteq erkend leerbedrijf. 
 • Wij willen de kandidaat en het bedrijf leren kennen. Daarom gaan wij altijd een persoonlijk gesprek aan met alle betrokken partijen. Dat houdt in dat we de kandidaten uitgebreid spreken bij ons op kantoor. Daarbij checken we uiteraard referenties om een compleet beeld te krijgen.
    
  Wij kunnen pas gaan zoeken als we alle partijen kennen. Wij komen dus graag langs voor een kennismakingsgesprek om u en uw bedrijf te leren kennen. Na de sollicitatiegesprekken blijven wij betrokken. Zo evalueren wij regelmatig en verzorgen we eventuele opleidingen, trainingen en andere ondersteuningen. Na ongeveer een jaar treedt de kandidaat bij u in dienst.
 • AXS Techniek heeft drie kantoren; Amsterdam, Rotterdam en Breda. We bedienen kandidaten en bedrijven door heel Nederland. 
 • AXS Techniek gelooft in detachering. Door onze persoonlijke begeleiding en sturing stromen meer mensen succesvol door in uw organisatie. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten! 
 • Al jarenlang verzorgen wij diverse opleidingen op verschillende niveaus. Dit kan een VCA diploma zijn, een BBL traject, maar ook een volledige hbo- studie of een ROVC of Nevi opleiding. Alles is mogelijk en wij hebben uitstekende contacten bij de verschillende opleiders om een pakket op maat te maken. Uiteraard horen wij graag uw wensen hierover. Belangrijk voor ons is om dit aan het begin van het wervingsproces dit door te spreken.  
 • Wij willen graag weten onder welke cao u valt, welke aanvullende regelingen jullie hanteren en binnen welke schaal een functie bij uw bedrijf valt. De medewerkers van AXS worden gelijkwaardig beloont als iemand die rechtstreeks bij uw werkt. Dat is niet alleen prettig voor de medewerker maar ook de instroom na de detacheringsperiode. Vanuit de werkgever moeten de voorwaarden schriftelijk worden bevestigd.  
AXS Service en support

Heb je een vraag?

Heb je een vraag waarop hierboven geen antwoord staat? Neem dan contact met mij op! 
AXS Service en support Service & support