• AXS Freelance .

    Via AXS aan de slag als ZZP

Werken bij AXS Techniek als ZZP?

AXS Freelance

Goede Technici kiezen steeds vaker om als zelfstandige hun eigen koers te bepalen. Ook voor toekomstige en ervaren ZZP’ers hebben wij vele mogelijkheden en interessante projecten. Wij regelen de contracten en de betalingen tussen de opdrachtgever en de freelancer. Zoek jij een mooie klus voor een paar weken of misschien wel het komende jaar? Neem dan contact met ons op!

Voor mensen die ‘t maken

Wij ondersteunen,
jij maakt 't

Jij doet waar je goed in bent: het uitvoeren van een foutloos project. Wij zorgen voor de opdracht en staan garant voor een super snelle betaling. Binnen een week zijn je facturen betaald en wij zorgen voor de verdere afhandeling achter de schermen.
   
Wat voor projecten hebben wij beschikbaar? Nieuwe klussen komen wekelijks bij ons binnen. Dit kan zijn bijvoorbeeld zijn als Technische dienst monteur, Zonnepanelenmonteur, Tekenaar Staalbouw, Maintenance coördinator. Te veel om hier te op te sommen! Ben jij een vakman? Dan hebben wij waarschijnlijk een passende klus!

Nog geen zzp'er? Geen probleem!

FREELANCE AAN DE SLAG

Ben je nieuw als Zzp’er en wil hulp bij het starten van je eigen onderneming? Dan zit je bij AXS Freelance goed, wij helpen je bij het opzetten van je eigen bedrijf. We nemen alles uit handen en regelen je eerste projecten.

Wil jij aan de slag via AXS Freelance? Laat dan je gegevens achter, zoals je Cv en uurloon. Binnen 24 uur laten wij je weten welke projecten wij hebben tegen welk tarief!
AXS Service en support

VRAGEN OVER AXS FREELANCE?

Laat het ons weten! We helpen je graag verder.
AXS Service en support Service & support