Werkgevers

Onze diensten

AXS Techniek is gespecialiseerd in het detacheren van technisch uitvoerend, technisch commercieel en technisch leidinggevend personeel. Ook voor Freelancers kunt u bij ons terecht. Met medewerkers wordt altijd persoonlijk gesproken. Ook worden er altijd referenties nagetrokken.

Detacheren van technici

Werk op projectbasis

Heeft u tijdelijk personeel nodig voor één of meerdere projecten? Wij kunnen u snel aan de juiste mensen helpen. U kunt ons bereiken per email op info@axstechniek.nl of bellen met 010-4103536.

Detacheren: maatwerk en verdergaande afspraken

Wilt u afspraken die verder gaan dan het werken in projecten? Dan adviseren wij de detacheringsformule. In een detacheringscontract kunnen we allerlei aspecten vastleggen. Bijvoorbeeld de werkperiode en opzegtermijn maar ook carrièreafspraken. Kortom, binnen een kader van wederzijdse verplichtingen biedt een detacheringscontract vele mogelijkheden.

Freelancers

Ook voor toekomstige en ervaren freelancers hebben wij vele mogelijkheden en interessante (langdurige) projecten. Wij regelen de contracten en de betalingen tussen de opdrachtgever en de freelancer.