Gericht op uw bedrijf

De beste kwaliteit voor u

AXS Techniek is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen technisch personeel en organisaties. Kwaliteit staat daarbij centraal en wij zijn ervan overtuigd dat we u de béste kwaliteit kunnen leveren met onze kenmerkende persoonlijke aanpak. Door via persoonlijk contact uw wensen te indexeren kunnen we deze namelijk het beste vertalen naar de specifieke (persoons)vaardigheden, kennis en ervaring die voor uw bedrijf zoekt. Zo vinden we altijd de beste match voor u en we onderhouden het contact zodat u ons altijd direct kunt bereiken.

Persoonlijk advies

Flexibel en zeker

Naast kwaliteit hechten wij ook waarde aan flexibiliteit en zekerheid voor u. Mensen met de juiste competenties direct voor u inzetbaar hebben als de werkdruk toeneemt, maar ook snel kunnen afbouwen als u in wat rustiger vaarwater komt. Om zekerheid voor u te creëren, vinden wij het belangrijk dat de mensen die wij selecteren naadloos bij uw bedrijfscultuur passen. Daarbij vertegenwoordigen zij met hun kwaliteiten een belangrijke meerwaarde voor uw organisatie. Die zekerheid heeft u nodig binnen uw organisatie.

Flexibiliteit en zekerheid door kwaliteit vormen dan ook de uitgangspunten voor de AXS groep. Wij hanteren dan ook zeer onderscheidende ‘no cure no pay’ regelingen.

Gericht op uw bedrijf

Economische situatie Gericht op uw bedrijf

Direct contact


Bellen Stuur uw CV