• Service monteur
    ZZP opdrachten.

    Maak meer

ZZP OPDRACHTEN VOOR MENSEN DIE ‘T MAKEN.

Freelance service monteur

Als geen ander weet jij dat er veel komt kijken bij het verlenen van service en onderhoud. Technisch komt er veel op je af, je hebt vaak geen back-up en er wordt van jou verwacht dat je het probleem snel en goed oplost. Naast de technische opdracht moet je ook nog met de opdrachtgever op locatie overweg kunnen dus er wordt veel verlangt van je communicatieve vaardigheden. Ben je op zoek naar een opdracht als beheertechnicus in gebouwgeboden installaties, mechatronica monteur in de liften of wil je werken aan grote dieselmotoren? Wij hebben de passende baan voor jou.

Wil je een ZZP opdracht waarbij je door heel Nederland of misschien wel over heel de wereld reist? Of zoek je juist een klus bij jou in de regio waarbij je vanuit huis kan werken? Wij hebben veel verschillende mooie opdrachten als ZZP service- en onderhoudsmonteur beschikbaar. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op, wij helpen je bij het vinden van de passende opdracht.

Zoek in {{ItemsCount}} vacatures
Zoek in x vacatures
20 km
  • 5 km
  • 10 km
  • 20 km
  • 50 km
Toon meer
Toon meer
Toon meer
Toon meer
Toon meer

WIE IS AXS TECHNIEK?

Service monteur specialist

Wij zijn AXS Techniek. Specialist voor banen in de techniek. Wij willen partner en adviseur zijn voor de makers en de vakmensen in deze sector. We houden van vakmanschap, van techniek, van maken en van de makers. Dat stelt ons in staat om te doen en verder te gaan dan verwacht. Waar onze vakmensen dingen bedenken, creëren, ontwerpen of maken in hun werk, maken wij verbindingen met mensen. Dat doen we voor mbo’ers en hbo’ers die expert zijn in hun vak.

werken bij axs techniek

Reacties

AXS Service en support

Vragen?

Bel, mail of app mij. Ik sta voor je klaar.

AXS Service en support Service & support